Готови ли сте за бъдещето?
След кратко проучване на световните тенденции и прогнозите за тяхното развитие през следващите 20-30 години, Българска стопанска камара (БСК) стартира първото в България проучване с цел да анализира информация доколко българският бизнес е готов да посрещне предизвикателствата на променящия се свят.

Подбраните във въпросника тенденции са резултат от преглед на прогнозите до 2050 година на редица световни водещи организации и компании като Deloitte, PwC, Euromonitor International, Accenture, Future Today Institute, Roland Berger Institute, National Intelligence Council и други.

БСК има амбицията да анализира информация от проучването по сектори и да създаде картина на вътрешния потенциал на българския бизнес за посрещане на бъдещето.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Това не е просто поредният въпросник!
Проучването е разработено така, че в процеса на отговор всеки участник може да си направи самооценка къде е позициониран по отношение на глобални общи тенденции, технологични иновации, процесите по развитието на човешките ресурси и на потребителското поведение.

Обобщените данни от  проучването ще очертаят силните и слаби страни, възможностите и заплахите, но и ще определят потребностите. По този начин ние от БСК ще можем също на свой ред да бъдем по-ефективни в подкрепата си за българския бизнес в преодоляване на предизвикателствата , които предстоят.

Някои от тенденциите навлизат в езика ни директно с използваните в световен мащаб наименования на английски език, които сме запазили и сме обяснили във всяка секция на въпросите.

Проучването ще Ви отнеме не повече от 10-15 минути.

БСК ще направи анализа по начин, който да не отвежда до индивидуалните резултати на никой от участниците, а да дава обобщена представа за ситуацията.

БСК обработва личните данни на физически лица в съответствие с принципите за законосъобразност, целесъобразност и пропорционалност на данните, и прилага необходимите технически и организационни мерки, с оглед осигуряване на тяхната поверителност и конфиденциалност. Политиката ни за поверителност е достъпна тук - https://bit.ly/3jPR4xD *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy