Varaa Kännilasit
2,5 promillen näkymiä vastaavat kännilasit ovat vuokrattavissa valistuskäyttöön Nuorten Palvelu ry:n keskustoimistolta! Lasien mukana tulee ohjeet kännilasien harjotteiden purkuun.

Kännilasien varausohjeet

Täytä huolellisesti varauslomake. Kun työntekijämme on tarkistanut lasien varaus-tilanteen, saat sähköpostiisi varmistuksen varauksestasi.

Kännilasien vuokra on 20 euroa/lasit/varaus. Palautuspostikulut tulee vuokraajan maksettaviksi. Lasit tulee palauttaa pakettina, jotta niistä jää seurantatunnus mahdollisen katoamisen varalta. Voit palauttaa lasit myös tuomalla ne Nuorten Palvelu ry:n toimistolle os. Tulliportinkatu 34 a, 3. kerros, Kuopio. Toimistomme on yleensä avoinna ma-pe klo 8-15.30, mutta varmistathan vielä etukäteen, että toimistolla on työntekijä paikalla, kun olet tulossa.
Lasit ovat suosittuja. Teethän varauksesi hyvissä ajoin, mutta viimeistään 10 vuorokautta ennen varaus-ajankohtaasi ensimmäistä päivää. Palautathan lasit meille heti varauksesi jälkeen. Mikäli laseja ei palauteta viipymättä sovitun vuokrausajan jälkeen, perimme varausmaksun tuplana.

Tallennamme varaustietosi siksi ajaksi, kun lasit ovat sinulla vuokralla. Kun lasit ovat palautuneet meille Nuorten Palveluun, tuhoamme varaustietosi. Emme myöskään käytä tai anna tietojasi muihin tarkoituksiin.

Lisätietoja:
Riitta Rönkkö
p. 040 487 4683 tai riitta.ronkko@nuortenpalvelu.fi

Varaajan nimi/ organisaatio: *
Your answer
Sähköposti: *
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Aika tai ajanjakso, jolloin kännilaseja tarvitaan: *
Your answer
Monetko kännilasit tarvitaan: *
Required
Mihin käytttötarkoitukseen kännilasit varataan? *
Your answer
Lähetysosoite: *
Your answer
Laskutusoite, jos eri kuin lähetysosoite: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nuorten palvelu ry.