ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - SECURITY
Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης TASEIS οργανώνουν και υλοποιούν σε Αθήνα και Πειραιά πρόγραμμα εκπαίδευσης 105 ωρών (3,5 εβδομάδες) σε πρωινά και απογευματινά τμήματα για την προετοιμασία υποψηφίων με σκοπό την συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης Προσωπικού Ασφάλειας (Security) του ΚΕΜΕΑ. Αντίστοιχα, οργανώνουμε και τμήματα ταχύρρυθμα για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν την παλιά τους άδεια. Παρακαλούμε αν επιθυμείτε να εγγραφείτε σε επόμενο τμήμα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Για να να θεωρηθεί έγκυρη η αίτησή σας θα πρέπει να έχει καταβληθεί και το αντίστοιχο ποσό (προκαταβολή ή προεξόφληση).
Ενδιαφέρεστε για αρχική άδεια ή για να ανανεώσετε την παλιά σας; *
Επώνυμο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
Όνομα πατρός *
Your answer
Όνομα μητρός *
Your answer
Ημερομηνία Γέννησης *
MM
/
DD
/
YYYY
Φύλο *
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας *
Your answer
Τόπος Γέννησης (όπως το γράφει η ταυτότητα) *
Your answer
Α.Φ.Μ. *
Your answer
Δ.Ο.Υ. (εφορία στην οποία ανήκετε) *
Your answer
Σταθερό τηλέφωνο
Your answer
Κινητό τηλέφωνο *
Your answer
Διεύθυνση Κατοικίας (οδός, αριθμός, ΤΚ, πόλη) *
Your answer
Email
είναι υποχρεωτικό να το γράψουν μόνο για όσους παρακολουθήσουν μέσω τηλεκατάρτισης
Your answer
Πώς μάθατε για εμάς; *
Αν απαντήσατε το 2, ποιά εταιρεία σας πρότεινε τo TASEIS ΚΔΒΜ2 για τα σεμινάριά σας; (σημειώστε το όνομα της εταιρείας ή του υπευθύνου)
Your answer
Τι ωράριο μαθήματος σας βολέυει; (σημειώστε ένα απο τα δύο ή και τα δύο) *
Required
Πού σας βολέυει να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια; (σημειώστε μία ή παραπάνω επιλογές) *
Required
Αν σκοπεύετε να πληρώσετε σε κάποια απο τις τράπεζες που συνεργάζεται ο φορέας μας παρακαλούμε σημειώστε σε ποιά σας εξυπηρετεί και ενημερώστε μας στο 2103310240 μετά την κατάθεση.
Δήλωση συγκατάθεσης | Αποδοχή Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων
Κατόπιν της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) της Ε.Ε. ο φορέας μας TASEIS MANAGEMENT ΕΠΕ δίνει πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των εν ενεργεία και εν δυνάμει πελατών του. Τα ανωτέρω στοιχεία θα κοινοποιηθούν μόνο προς το ΚΕΜΕΑ, προκειμένου να δηλωθείτε σε τμήμα εκπαιδευτικού προγράμματος προσωπικού ΙΕΠΥΑ και να μπορέσετε να δώσετε τις απαραίτητες εξετάσεις που διενεργεί με σκοπό την έκδοση άδειας εργασίας SECURITY. Τα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώνετε είναι επίσης απαραίτητα για τη συνέχιση και διευκόλυνση της επικοινωνίας μας με όρους εμπιστοσύνης και ασφάλειας, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για εκπαιδευτικά προγράμματα.
Συναινώ και αποδέχομαι τη χρήση των ανωτέρω προσωπικών μου δεδομένων από την εταιρεία TASEIS MANAGEMENT ΕΠΕ προκειμένου να αιτηθώ για την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα κατάρτισης Προσωπικού Ασφαλείας (η απάντηση είναι υποχρεωτική για να κάνετε αίτηση συμμετοχής) *
Επιθυμείτε να λαμβάνετε άλλες ενημερώσεις; *
Required
Πώς θα θέλατε να επικοινωνούμε μαζί σας; Σας θυμίζουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα ενημερώσεων επιλέγοντας Unsubscribe στο τέλος των email ή ενημερώνοντάς μας στο info@taseism.gr *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy