CURS D'AGENTS DE SALUT
Els dies 25, 26 i 27 de juny a la tarda, des d’El Punt Jove de Salut s’ha programat un Curs d’Agents de Salut adreçat a joves de Sant Boi.
Aquest curs vol aportar-vos coneixements, habilitats i eines per poder ‘detectar’ situacions de risc en relació a la salut tan vostra com del vostre entorn.

Parlarem sobre relacions sexuals, mètodes anticonceptius, malalties de transmissió sexual, hàbits alimentaris, drogues, etc.

El curs serà gratuït, tindrà places limitades i es durà a terme a la Factoria Jove de Can Massallera.
En aquest formulari, cal que confirmis la teva assistència.

Pots posar-te en contacte amb El Punt per demanar més informació al telèfon 93 652 98 43, a puntjovesalut@santboi.cat, o per whats al 673 036 495

CONSENTIMENT DE TRACTAMENT DE DADES PERSONALS I AUTORITZACIÓ PER REBRE INFORMACIÓCONSENTIMENT DE TRACTAMENT DE DADES PERSONALS I AUTORITZACIÓ PER REBRE INFORMACIÓ
*Atenent al Reglament de la Unió Europa 2016/679, l'Ajuntament ha de demanar el consentiment pel tractament de dades personals. És responsabilitat de l'Ajuntament el tractament de les dades personals que facilita el/la ciutadà/na amb la finalitat de rebre informació d'interès juvenil a través del correu electrònic. L'Ajuntament no cedirà dades a tercers tret que hi hagi obligació legal. I el ciutadà/na té el dret d'accés, rectificació, supressió, oposició, oblit i portabilitat mitjançant escrit presentat al registre general d'entrada. Es pot consultar la informació sobre protecció de dades al web municipal.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service