Inscripció MEMÒRIA ARA. Projecció de BOSCH I MORATA, sempre el quatre junts i MISSIONS (im)POSSIBLES. divendres 20/11/2020 a les 18:30h. Teatre L'Agrícola ALBORAIA. FCCC2020
Reserva la teua plaça en aquesta activitat
Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l'acompliment de les normes sanitàries.
Necessitem preveure les necessitats del local d'acord amb el nombre de persones inscrites i confirmar a les que tenen assegurada l'entrada.
També ens permet facilitar l'acreditació a l'entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors.
Treballem per la nostra salut col·lectiva
Més informació de la sessió en:

Tota la informació del VI FESTIVAL CIINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS en https://www.acicom.org/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom / Nombre *
Cognoms / Apellidos *
E-mail *
Telèfon / Teléfono
Municipi / Municipio
Eres d'alguna associació o col·lectiu? De quina? / ¿Eres de alguna asociación o colectivo? ¿De cual?
Vols formular alguna pregunta, observació o suggeriment?/ ¿Deseas formular alguna pregunta , observación o sugerencia?
Desitges implicar-te amb nosaltres en els temes relacionats amb la ciutadania i la comunicació, com per exemple en el Festival?/ ¿Deseas implicarte con nosotros en los temas relacionados con la ciudadanía y la comunicación, como por ejemplo el Festival?
Especifica quins temes t'interessen més o en quals pots aportar més
Tractament de les dades
Les vostres dades personals s’incorporaran als fitxers de l’associació no lucrativa ACICOM-Associació Ciutadania i Comunicació únicament per a la finalitat d'informar-vos de les activitats i iniciatives desenvolupades des de la nostra/vostra organització. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a ACICOM-Associació Ciutadania i Comunicació C/ Sant Ferran, 12 - 202 46001-València o per correu electrònic a gerencia@acicom.org

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy