Poseta kompaniji EKO SERBIA AD
Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje posetu kompaniji EKO SERBIA AD, u sredu 22.novembra 2017.godine od 13 časova. Poseta je namenjena studentima završnih godina osnovnih i master studija Ekonomskog, Pravnog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Matematičkog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka.

Tokom posete, studenti će imati prilike da saznaju iz prve ruke kako funkcioniše velika kompanija i od predstavnika menadžmenta kompanije i zaposlenih u sektoru sektora marketinga i odnosa sa javnošću saznaju više o specifičnostima rada njihovih odeljenja i veštinama koje su potrebne za rad u njihovom timu. Učesnici posete imaće priliku da od predstavnika sektora ljudskih resursa saznaju više o korporativnoj kulturi i mogućnostima za praksu, zaposlenje i napredovanje u kompaniji EKO Serbia. Nakon ovih kratkih prezentacija, uslediće obilazak poslovnih prostorija kompanije u Beogradu i neformalnije druženje tokom kog će studenti moći da popričaju sa zaposlenima u kompaniji o svim pitanjima koja ih zanimaju.

Broj učesnika posete je ograničen. O statusu prijave učesnici će biti obavešteni putem telefona ili elektronske pošte.

Ova poseta realizuje se u okviru programa “Saznajte iz prve ruke” koji Centar za razvoj karijere realizuje dugi niz godina sa ciljem da poveže poslovnu zajednicu sa studentima i mladim diplomiranim studentima. Cilj je da se na ovaj način mladima sa Univerziteta u Beogradu pruži podrška u razvoju znanja i veština, koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.U programu „Saznajte iz prve ruke“ do sada je učestvovalo preko 40 različitih kompanija koje su ugostile više od 1300 studenata Univerziteta u Beogradu.
Ime i prezime *
Fakultet *
Smer *
Godina studija *
Telefon *
Mejl adresa *
Molimo vas da u kratkom motivacionom pismu navedete zbog čega ste zainteresovani da učestvujete u poseti *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy