MJBT belépési nyilatkozat 2018
Ha Ön Vas megyei, kérjük, a lentiek kitöltése helyett forduljon a szombathelyi csoportunk vezetőjéhez, Schmitt Csillához az mjbt.szombathely@gmail.com e-mail címen a belépési teendőkkel kapcsolatban! Köszönjük!

18 év alatti belépő esetében szülői engedélyre van szükség, ezért kérjük, ebben az esetben mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot a fotitkar@mjbt.hu e-mail címen!

Név *
Your answer
Irányítószám: *
Erre a postacímre küldjük a csekket! Kérem, olyan címet adjon meg, ahol megkapja a postát.
Your answer
Település neve: *
Erre a postacímre küldjük a csekket! Kérem, olyan címet adjon meg, ahol megkapja a postát.
Your answer
Utca, házszám stb.: *
Erre a postacímre küldjük a csekket! Kérem, olyan címet adjon meg, ahol megkapja a postát.
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Ön által művelt Japánnal kapcsolatos érdeklődési terület (pl. origami, kalligráfia)
Your answer
Foglalkozás *
Nyelvismerete
Your answer
Járt-e már Japánban?
A negyedévente megjelenő hírlevelet... *
E-mail cím *
Ha véletlenül nem tudná beütni a kukac jelet a megszokott billentyűkombinációval, kérjük, másolja ki innen: @ // Az e-mail kommunikáció az info@mjbt.hu e-mail címről történik, erről küldjük majd a Kizunát is minden negyedévben. Gmailes e-mail fiók esetében elképzelhető, hogy a levelek a Promóciók fülre kerülnek, ilyenkor egyszerűen át kell húzni az Elsődleges fülre. (Érdemes már most felvenni ezt az e-mail címet a címjegyzékbe, hogy biztosan megkapja leveleinket!)
Your answer
Tagdíjamat... *
(A tagdíj 2018. évre dolgozóknak: 4.000.-Ft nyugdíjasok-diákoknak: 2.000.-Ft A tagdíj a tárgyévre vonatkozik, évközi belépés esetén is egész évre fizetendő a honlapunkon a "Tagdíjbefizetés" menüpontnál vagy átutalással számlaszámunkra: MJBT CIB Bank 10700206-68145022-51100005 – név, tagdíj-időszak feltüntetésével, vagy a társaság szabványos „készpénz-átutalási megbízásán” .)
Nyilatkozat *
Kijelentem, hogy a Magyar-Japán Baráti Társaság tagja kívánok lenni. Tudomásul veszem, hogy a Magyar-Japán Baráti Társaság célja a japán kulturális értékek megismerése és magyarországi megismertetése, valamint terjesztése, és a magyar kultúra terjesztésének elősegítése a japán nép körében. E cél érdekében kész vagyok a Magyar-Japán Baráti Társaság tevékenységében részt venni és az éves tagdíjat rendszeresen megfizetni. Tudomásul veszem továbbá, hogy a Magyar-Japán Baráti Társaság politikamentes szervezet.
Adatvédelmi nyilatkozat *
Az MJBT Adatvédelmi szabályzatát megismertem és elfogadom. (http://mjbt.hu/wp-content/uploads/2018/07/MJBT_Adatvedelmi_szabalyzat_20180525.pdf)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.