Polkujuoksukoulu, talvi 2019-2020/ Vauhtisammakko
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon järjestämälle Polkujuoksukurssille talvelle 2019-2020.
Tarjolla on kaksi kurssia. Voit ilmoittautua vain toiseen niistä taikka edullisempaan yhteishintaan molemmille.

Kurssilla tutustutaan erilaisissa maastoissa juoksemiseen sekä opetellaan tekniikkaa ja sitä miten erilaisista "pahoista paikoista" maastossa selvitään. Vähimmäisvaatimuksena on, että pystyt juoksemaan yhdenjaksoisesti noin 5 km matkan. Kurssilla painotetaan tekniikkaharjoituksia.

Kurssi on jaettu kahteen. Voit osallistua joko osaan A (2019) tai osaan B (2020) taikka molempiin osiin (A+B).

KURSSI A, 2019
- pe 13.12. klo 17.30-18.30, Littoinen
- ma 16.12. klo 17.30-18.30, Luolavuori
- to 19.12. klo 17.30-18.30, Linnavuori
- la 21.12. klo 11-12, Katariinanlaakso, Vaarniemi

KURSSI B, 2020
- la 11.1. klo 11-12, Haunisten allas
- su 12.1. klo 11-12, Littoinen
- ke 15.1. klo 17-18, Liedon Vanhalinna
- ke 22.1. klo 17-18, Kullaanvuori (Lähtö: Raision ABC)
- la 25.1. klo 11-12, Parmaharju Lieto

Treenin kesto on noin 1h-1h 15 min.

Kurssi A, 45 e
Kurssi B, 57 e
Kurssi A ja B yhdessä ilmoittautumalla 95 e

Kysy lisää kurssista anni@vauhtisammakko.com.

Vaadittavat varusteet: Kurssille osallistumista varten tulee osallistujalla olla hyvä talvikeliin sopivat polkujuoksukengät taikka nastakengät. Iltatreeneihin on hyvä olla otsalamppu. Otsalamppuja on myös muutamia lainaan.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Suosittelemme, että huomioit vakuutuksesi olevan kunnossa. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.

KURSSIMAKSU:
Kurssi maksetaan omassa verkkopankissa tämän lomakkeen täyttämisen yhteydessä.
1.Maksa osallistumismaksu 45e/ 57e / 95e tilille Nordea IBAN FI49 1652 3000 0167 28. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä! Mikäli kurssin maksaa eri henkilö kuin osallistuja, kirjoita maksun yhteydessä viestikenttään osallistujan nimi.

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, Body&Mind-kortilla, Eazybreakilla, SmartumPayllä sekä Epassilla/Sporttipassilla. Kirjoita seteleihin nimesi ja tuo ne avausharjoitukseen. Maksukorteilla (esim. Body & Mind) voit tehdä maksusuorituksen treeneissä.

Mikäli haluat maksuaikaa, tiedustele mahdollisuuksia maksaa laskulla anni@vauhtisammakko.com. Laskutuslisä 2,50 euroa/lasku.

2.Tuo maksusta kuitti avausluennolle tai lähetä se sähköpostilla laskutus@vauhtisammakko.com. Katso, että kuitissa on osallistujan nimi.
_________________________________________________________________
SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, polkujuoksu

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa kurssin Eazybreakin mobiilissa valitsemalla maksukohteeksi Vauhtisammakko Turku ja käytämällä koodia Q866.
________________________________________________________________

Tämän ilmoittautumisen lisäksi ei tarvitse ilmoittautua sähköpostilla.

Facebookissa toimii Turun juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu. Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko sekä @anniliukka ja @juoksunaattori. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Saat muutamaa päivää ennen kurssin alkamista yleisinfon sähköpostilla.

Kurssin aikana ei ole mahdollista korvata väliin jääviä harjoituksia toiseen ryhmään. Poissaolokertojen harjoituksia ei toimiteta erikseen sähköpostilla. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot

Email address *
Etu- ja sukunimi: *
Your answer
Puhelinnumero: *
Your answer
Kotiosoite: *
Your answer
Syntymäaika: *
Your answer
Ilmoittaudun kurssille: *
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Mind&Body-kortilla, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Maksupäivä: *
Polkujuoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avaustreenin päivämäärä 11.1.20 / 13.12.19. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä anni@vauhtisammakko.com.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä: *
Your answer
Ilmoittautuminen on sitova: *
Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen, jolloin pääsee mukaan terveenä tai muuhun juoksukurssiin. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan tai muuhun juoksukurssiin. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon kanavissa.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy