Inschrijving Deinze Industrie Teamtrophy 2022
De inmiddels gekende Teamtrophy van Deinze Industrie vzw strijkt ook dit jaar neer in De Brielmeersen! Neem het samen met collega's op tegen andere bedrijven uit de regio en bemachtig de begeerde titel van meest sportieve onderneming.

Op zaterdag 27.08.2022 zullen verschillende bedrijfsteams vele leuke activiteiten uitvoeren op het sportterrein van Teamadventure in de Brielmeersen. Het sporten start om 14u en de trofee-uitreiking vindt plaats om 18u. Maar wees gerust, de opdrachten zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen. Het beste sporttalent hoef je niet te zijn, het samenwerken en plezier beleven met collega's is wel een must!

Waarom zou je als bedrijf een sportteam willen inschrijven? Omdat het een fantastische manier is om andere ondernemingen uit de regio te leren kennen + het is de ideale teambuildingsdag voor jouw medewerkers, zonder het organisatiewerk.
 
Inschrijven kan tot 20 augustus 2022. Elk bedrijfsteam moet 4 personen bevatten en de kostprijs per team is € 200. Inbegrepen in die prijs zijn 2 drankjes en 2 broodjes per teamlid. Meerdere teams per bedrijf zijn mogelijk. Kosteloze annulatie mogelijk tot 01.08.2022.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Bedrijfsnaam *
Bedrijfsadres *
Ondernemingsnummer *
Namen van de 4 deelnemers (namen hoeven nog niet definitief te zijn en kunnen achteraf nog gewijzigd worden) *
Naam van de contactpersoon *
Mailadres van de contactpersoon *
Telefoon- of gsm-nummer van de contactpersoon (werk) *
Eventuele voedselvoorkeuren (vegetarisch) of allergieën van de deelnemers kan je hier vermelden.
Hoe heb je van ons gehoord? *
Eventuele bijkomende vragen of opmerkingen die je nu al wenst te communiceren?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lisa's vivid Writing. Report Abuse