Marja Rautakorven talvikurssit
Uuden vuosikymmenen ensimmäisen kurssin pitää Marja Rautakorpi. Marja jatkaa alkeistason kanssa bilebuleriasta, jatkotason kanssa jatketaan syyskuussa aloitettua peteneras-koreografiaa. Peteneraksesta tarjotaan kaksi kurssia, joista toisella keskitytään ottamaan peteneraksen koreografia haltuun, toisella puolestaan keskitytään työstämään koreografian esityksellistä puolta.

Bilebule:

Kurssilla jatketaan buleríastyökalupakin rakentamista, jotta et ainakaan aivan ensimmäiseksi jäädy fiestojen ja ferioiden buleringissä! Kurssilla hahmotetaan buleríaspataitan rakennetta ja opetellaan rakentamaan muusikoiden ja tanssijoiden välistä vuorovaikutusta. Kurssilla kerrataan ja opetellaan buleringissä tarvittavaa koodistoa - kerrataan jo tutut rematet, llamadat ja cierret sekä opetellaan uusia. Voit osallistua kurssille, vaikka et olisi ollut mukana Marjan aiemmalla kurssilla.

Bilebuleriaskurssilla säestää Oula Mommo. Muistathan kitaristimaksun! Huomioimme kitaristien työpanoksen pienellä summalla, joka on kaksi euroa per kurssipäivä.

Peteneras:

Kurssilla kerrataan ja jatketaan syyskuussa opetellun peteneras-koreografian työstämistä. Petenerasta treenataan kahdessa osiossa, joista ensimmäisellä keskitytään kertaamaan ja harjoittelemaan koreografiaa pienemmissä palasissa, jotta kurssilaiset saavat koreon koukut haltuunsa. Toisessa osiossa keskitytään koreografian tyyliin, ilmaisuun ja muihin esityksellisiin elementteihin. Voit halutessasi osallistua peteneraksen molempiin tai vain toiseen osioon. Esityskurssille osallistuminen ei edellytä esiintymistä.

Peteneras edustaa syvää melankoliaa, kaihoa, lumousta ja kirousta, ja sen alkuperästä ja etymologiasta on kiistelty paljon. Lisäksi siihen liittyy paljon taikauskoa: sen esittämisen uskotaan tuottavan huonoa onnea! Moni onkin kieltäytynyt esittämästä petenerasta julkisesti. Erään peteneraa koskevan legendan mukaan palo sai alkunsa Paterna de Riveran kaupungissa Cádizissa, joka oli laulaja La Peteneran synnyinkaupunki. 1700-luvun lopulla elänyttä La Peteneraa kutsuttiin "miesten turmioksi", koska hän oli lumoava ja viettelevä. Toisen teorian mukaan peteneras sai alkunsa sefardijuutalaisilta, joiden lauluissa niin ikään laulettiin miesten turmiosta ja kirouksesta.


Kurssiajat ja -paikka:

Kaikki tunnit pidetään Tanssikeskus Citydancessa, osoitteessa Tyrnäväntie 16 D, tanssisalissa nro 4.

Bilebule:

Pe 31.1. klo 17.30-19
La 1.2. klo 11-12.30
Su 2.2. klo 12-13.30


Peteneras I

Pe 31.1. klo 19-20.30
La 1.2. klo 12.30-14
Su 2.2. klo 13.30-15

Peteneras II esiintyjille

Pe 31.1. klo 20.30-21.30
La 1.2. klo 14-15
Su 2.2. klo 15-16


Kurssien hinnat:

Early bird -hinnat bulerías- ja peteneraskursseissa 70 euroa ja peteneraksen II-kurssilla 45 euroa, kun ilmoittaudut ja maksat kurssin 18. joulukuuta mennessä. Tämän jälkeen kurssien hinnat ovat 85 ja 55 euroa. Ilmoittauminen päättyy 16. tammikuuta 2020 ja tehdään sekä tällä lomakkeella että maksamalla kurssimaksu Palo Nuevon tilille FI74 8000 1071 4019 71. Huom! Emme lähetä laskua erikseen. Jos et ole maksanut Palo Nuevon jäsenmaksua vuodelle 2020, se lisätään kurssin hintaan. Jäsenmaksu on 20 euroa.

Jos haluat ostaa kurssin jollekin joululahjaksi, ilmoittaudu mukaan omalla nimelläsi ja täytä lahjansaajan nimi lomakkeeseen. Jäsenmaksu koskee tällöin lahjan saajaa.

Jos pääset osallistumaan vain osalle kurssia, joustamme kyllä, mutta vain, jos ilmoitat meille asiasta etukäteen. Päivämaksu lasketaan kurssin täydestä hinnasta. Emme hyvitä kurssimaksuja jälkikäteen. Kurssille ilmoittauminen on sitova. Emme palauta kurssimaksua takaisin peruuntumisen vuoksi. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Varatun kurssin voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.

Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Kurssi-ilmoittautuminen *
Required
Ostan kurssin lahjaksi henkilölle ja hänen sähköpostinsa:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy