Inschrijving Vrolijk & Frans Goes 2019-2020
Hier schrijf je je in voor 20 lessen van anderhalf uur Vrolijk & Frans in Goes.

Het cursusbedrag is € 285. Dit bedrag is inclusief digitaal lesmateriaal, een leesboekje en elke les iets proeven uit een Franstalig land.

Na aanmelding neemt May van den Broek per mail contact met je op. De cursussen gaan alleen door bij voldoende belangstelling. Na het sluiten van de inschrijvingen op 20 september ontvang je bericht of de cursussen definitief doorgaan.

Vóór de eerste les ontvang je een factuur. Je wordt dan verzocht het cursusbedrag in één keer voor de tweede les over te maken.

Vrolijk & Frans Goes vindt het belangrijk dat er respectvol wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons daarbij aan de eisen van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht is geworden. Wij hebben in onze privacyverklaring beschreven welke gegevens wij verzamelen en ook waarom.
Voor- en achternaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode en woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Geboortedatum
Your answer
Ik schrijf me in voor de volgende cursus Frans: *
Required
Nieuwsbrief van Vrolijk & Frans Goes
Welk niveau heb ik?
- Bij twijfel over je niveau kun je testen welk ERK-niveau je hebt via de website dialangweb.lancaster.ac.uk, kijken op http://www.vrolijkenfrans.nl/index.php/de-niveaus/niveaus-meten/ of overleggen met de docent tel. 06-129 244 83
Your answer
Motivatie voor de cursus *
Waarin wil jij jezelf verbeteren wat betreft Frans?
Your answer
Ruimte voor opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy