2018.12.12. 18.00 Mucha: A hold Képfestők/Barabás Villa -Jelentkezési lap
Az űrlap kitöltésével jelentkezel a KÉPFESTŐK 2018.12.12., szerda 18 órától tartandó élményfestésére.
Helyszín: BARABÁS VILLA - 12. kerület Városmajor u. 44.
Részvételi díj: 9.900 Ft/fő, amelyet a helyszínen készpénzben tudsz kifizetni és ÁFÁ-s számla igényedet is ott fizetéskor tudod jelezni.
FONTOS! A kitöltött jelentkezési lap elküldése után 48 órán belül VISSZAIGAZOLÓ e-mailt küldünk, hogy sikeres volt-e a jelentkezés! Ez NEM automatikus e-mail, mert mindenkinek személyesen erősítjük meg a jelentkezését a beérkezés sorrendjében, illetve a korlátozott számú helyekre a bejutást is csak így tudjuk igazságosan biztosítani! Amennyiben 48 órán belül nem kapsz visszaigazolást, írj a kepfestok01@gmail.com címre!
Ha elfogytak a helyek várólistára tudunk felvenni, amiről ugyancsak értesítést küldünk!
Az űrlap kitöltésével elfogadod az alábbi jelentkezési feltételeket: Amennyiben mégsem tudsz eljönni, kérünk, hogy legkésőbb az esemény előtt 5 munkanappal jelezd nekünk e-mailben (kepfestok01@gmail.com) Köszönjük! A lemondást kizárólag írásban tudjuk elfogadni!
FIGYELEM! A jelentkezési lap elküldése fizetési kötelezettséget von maga utána, amennyiben a részvételi szándékod nem mondod le, vagy 5 munkanapon belül teszed meg, akkor a részvételi díj 50%-át ki kell fizetned!
Kérjük, hogy a meghirdetett időpont előtt 10 perccel érkezz a helyszínre, hogy a festést időben el tudjuk kezdeni! A festés során akril festéket használunk, ami nem káros az egészségre, egyúttal javasoljuk, hogy olyan ruhába gyere, amit nem féltesz annyira(kötényt adunk). A jelentkezéssel tudomásul veszed, hogy az eseményen dokumentáció céljából fényképek készülnek, az ezzel kapcsolatos esetleges kérésedet az élményfestés helyszínén jelezheted nekünk.
Ha kérdésed merül fel hívd Kiss Mónikát a 06309978273-as telefonszámon. Az esetleges változtatások jogát fenntartjuk!
Várunk szeretettel: Endrődy Orsolya és Kiss Mónika
- *A megadott adatokat a hatályos adatvédelmi törvénynek (Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletnek, 679/2016 sz. rendelet) megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!
Email address *
Név *
Your answer
HA a festést ajándékba szánod, a résztvevő neve
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Város/irányítószám
Your answer
Hány fő számára szeretnél helyet foglalni? *
A fenti adatokra kizárólag regisztráció, az ügyfélkapcsolat fenntartása céljából, és a szolgáltatás teljesítéséhez van szükség. Hozzájárulásodat a jelentkezési lap kitöltésével adod meg, ez önkéntes és bármikor visszavonható. *
Amennyiben Ajándékkártya felhasználásával veszel részt a festésen, kérjük írd ide a kártya/kártyák sorszámát:
Captionless Image
Your answer
Alfons Mucha: Hold (részlet)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service