Taller-Xerrada. NOVES TECNOLOGIES: CONNEXIÓ o ADDICCIÓ
Penses que el teu fill està massa temps amb el mòbil?
Saps quins continguts mira?
Quin paper com a pares hem de tenir per un bon ús de les TIC a casa?

En aquest taller compartirem estratègies educatives aplicables pel bon ús de les TIC en l'àmbit familiar, educar amb l'exemple, com parlar de les TIC amb els fills i les filles, com establir normes i límits, com fomentar l’ús saludable de les TIC en una societat digital i sobre com afrontar situacions problemàtiques.

No t'ho perdis!

A càrrec de Gerard Vergés, psicòleg especialista en conductes addictives.
Adreçat a pares i mares. Gratuït.
Organitza Regidoria Joventut.

Omple aquest formulari per a inscriure't al taller del proper 9 d'abril de 2019 de 19h a 21h (Altell del Casal Cultural d'Ullastrell). Et confirmarem la plaça per correu electrònic una vegada emplenat aquest formulari, segons disponibilitat. (Places limitades)


Nom *
Cognoms *
Correu-e *
Telèfon *
Tens fills/es adolescents? *
De quina edat?
Quins hàbits tecnològics té el teu fill(mòbil, tauleta, PC?
Com te n'has assabentat?
Clear selection
Protecció de dades: L'enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l'usuari, implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que es detallen a http://www.ullastrell.cat/altres-continguts/proteccio-dades/.L'Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada amb el compliment de les condicions de seguretat i confidencialitat que exigeix la legislació vigent en cada cas. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy