Lelkes napok 2019, Miskolc
Itt tudsz jelentkezni a 2019-es Lelkes Napok MISKOLCI turnusára, mely július 22-től 27-éig tart.
A másik, vajtai turnusra itt lehet regisztrálni: https://tinyurl.com/y2dj8dn3
A Lelkes napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás nyári ifjúsági tábora. Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon: http://www.lelkesnapok.hu . A Lelkes napok táborba 15-25 éves résztvevőket várunk. Fiatalabbak (11-15 évesek) számára a Tini Lelkes Napok nevű táborunkat ajánljuk, melyről itt találsz bővebb információt: http://www.lelkesnapok.hu . Ha nem résztvevőként, hanem segítőként jössz, akkor egy másik regisztrációs lapot kell kitöltened, amihez írj a lelkesnapok@gmail.com email címre.

Helyszín: Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium, Miskolc 3529, Fényi Gyula tér 2-12. Térkép: https://tinyurl.com/yyxml6p6
A táborban csak az első naptól kezdve lehet részt venni, tehát érkezz meg július 22-én hétfőn 14:00 és 17:30 között! A hét tetszőleges napjáig maradhatsz - mi azért javasoljuk, hogy végig maradj ;) A tábor szombat ebéddel ér véget.

A tábor részvételi díja 29500 Ft.

Kívánjuk, hogy jól érezd magad a táborban! Hogyan lehet elérni, hogy kellemes legyen ez a tábor neked és társaid számára, és tudj találkozni Istennel? Tanulmányozd át a táborrendet ezen a linken: https://www.dropbox.com/s/y62amntbz5ln842/Taborrend_2019_Miskolc.doc

Tennivalók: E jelentkezési lap elküldése után hamarosan küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy utalj át legalább 10 000 ft előleget. Ezt az előleget csak akkor tudjuk visszatéríteni, ha július 5-ig mondod vissza a jelentkezést. Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk: lelkesnapok@gmail.com

A jelentkezés és előleg-átutalás határideje: 2019. július 5. péntek.

Vezetékneved *
Your answer
Keresztneved *
Your answer
Meddig maradsz? *
A táborba mindenképpen érkezz meg hétfőn!
Utolsó étkezés, amin még részt veszel *
Amelyik napon távozol, azon a napon melyik az utolsó étkezés, amit még igénybe kívánsz venni? Ha végig maradsz, akkor szombati napon távozol, és az ebéd az utolsó étkezés.
Étkezés típusa *
Your answer
Születési dátum *
(éééé.hh.nn formában, például 1999.08.31)
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
Your answer
Telefonszámod *
Your answer
E-mail címed *
Ezen keresztül küldünk majd neked fontos információkat, ezért gondosan ügyelj a pontos kitöltésre, és nézd gyakran az ide érkező emailjeidet!
Your answer
Felekezeted *
Your answer
Közösséged
Közösséged neve és városa, ha jársz közösségbe
Your answer
A táborrendet elolvastad és elfogadtad (https://www.dropbox.com/s/y62amntbz5ln842/Taborrend_2019_Miskolc.doc)? *
Egyéb megjegyzések
Bármilyen fontos információ, amit jó ha tudunk rólad (pl. allergia, krónikus betegség), vagy a fenti kérdésekre bővebb választ adnál (pl. számlához számlázási cím)
Your answer
Adatkezelési nyilatkozat *
E jelentkezési lapon megadott személyes adatok kezelője a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás Ifjúsági Szolgálata. Az adatkezelés során a szállás igénybevételéhez szükséges adatokhoz kizárólag a szervező Ifjúsági Szolgálat és a szállásadó Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium férhet hozzá. Az adminisztrációt az Ifjúsági Szolgálat munkatársai és a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium munkatársai végzik. A megadott adatokat – a 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – az Ifjúsági Szolgálat kizárólag az ifjúsági programokkal kapcsolatos információk eljuttatása, kapcsolattartás, a táborhoz kapcsolódó adminisztráció, valamint támogatási felkérés céljából kezeli, egyúttal biztosítja az adatszolgáltató részére a visszautasítás lehetőségét. Az adatokat kizárólag azon időtartamig őrizzük, kezeljük, tároljuk, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. A fenti adatokat - az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve - kívülálló harmadik, illetéktelen személyek számára semmilyen formában nem tesszük hozzáférhetővé, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatokat szabadon használhatjuk fel. A jelentkezési lap elküldése egyszersmind a fenti tájékoztatás tudomásulvételét és az abban foglaltak elfogadását – az adatkezeléshez való hozzájárulást jelenti. Az adatok módosítását, frissítését vagy törlését a lelkesnapok@gmail.com címre küldött kérésre végezzük el.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service