Intresseanmälan D-Dagen 2020
FOR ENGLISH VERSION USE THIS LINK: https://ddagen.se/industry
---------------------------------------------------------------------------

Det har äntligen blivit dags för årets upplaga av D-Dagen - den årliga arbetsmarknadsdagen som anordnas av Konglig Datasektionen på KTH!

Anmälningsprocessen sker i tre steg varav det första steget är att fylla i denna intresseanmälan (mer information om anmälningsprocessen hittar du på https://ddagen.se/companies). Vi återkommer till de företag som har anmält intresse senast den 1:a juni. Ifall vi har möjlighet att erbjuda er en plats på mässan kommer ett avtal finnas bifogat i mailet.

OBS: Enbart ett ifyllt formulär garanterar inte en plats på D-Dagen 2020.

Då det är många företag som är intresserade av att delta och våra platser är begränsade är det viktigt att anmäla sig till mässan så tidigt som möjligt.

---------------------------------------------------------------------------

ANGÅENDE COVID-19

I dagsläget råder osäkerhet p.g.a. utbrottet av COVID-19. Vi är medvetna om att detta kan påverka mässan och er möjlighet att ställa ut. Vi följer utvecklingen av situationen noga och sätter våra utställare och besökares säkerhet först. Vi hoppas och tror att läget kommer se annorlunda ut i höst. Mässan planeras därför att utföras på det bestämda datumet. Om detta inte går kommer vi att göra allt vi kan för att anordna D-Dagen vid ett senare tillfälle, antingen senare på hösten eller på våren. För att ni som företag ska känna er trygga går det därför att avanmäla er helt kostnadsfritt fram till 2020-08-31, trots påskrivet avtal. Senast i augusti kommer information skickas ut om huruvida mässan blir av i oktober eller om det eventuellt sker vid senare tillfälle.

---------------------------------------------------------------------------

Information om priser och vad som ingår i baspaketet finns på följande länk:
https://ddagen.se/companies

Ett formulär för eventuella extrabeställningar kommer att skickas ut vid ett senare tillfälle till de företag som fått en plats på mässan.

Har du någon fundering? Kontakta oss på:
sales@ddagen.se
FÖRETAGSNAMN *
Your answer
ORGANISATIONSNUMMER *
Your answer
KONTAKTPERSON *
FÖRNAMN EFTERNAMN
Your answer
MEJLADRESS *
Your answer
TELEFONNUMMER *
Your answer
FAKTURERINGSADRESS *
Your answer
MEJLADRESS FÖR FAKTURERING *
Your answer
Under våren har vi tagit fram ett paket anpassat till mindre startups. Ifall det är aktuellt för ert företag bör ni fått information om detta.
Är ni intresserade av startup-paketet?
Vi erbjuder studenter möjlighet till:
Är ni intresserade av att hålla andra aktiviteter eller event i samband med D-Dagen? (eg. lunchföreläsning eller workshop)
Kommentar:
Your answer
Vilkor för kontaktinformation *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Konglig Datasektionen. Report Abuse