Kurssikuvauksen lisääminen varjo-opinto-oppaaseen
Tällä lomakkeella voit auttaa meitä kokoamaan MIKin varjo-opinto-opasta ja kertoa mielipiteitäsi käymistäsi kursseista. Palauta siis mieleesi mitä kursseja kävit tänä lukuvuonna, millaisia ne olivat, miten ne olivat toteutettu, mistä pidit niissä, mistä et pitänyt yms.
Varjo-opinto-oppaan on tarkoitus auttaa tulevia materiaaliteekkareita opintojen suunnittelussa tarjoamalla lisätietoa kurssien sisällöistä ja toteutuksesta. Tätä tietoa voi hyödyntää esimerkiksi pääainetta tai sivuainetta valitessa, joten lomakkeen voi täyttää mistä tahansa kurssista liittyi se sitten materiaalitekniikkaan tahi ei.

Lomakkeen kautta voit myös avautua yleisesti kurssien toteutuksesta, jos haluat välittää niistä anonyymisti tietoa killan koposektorille. Mikäli tarvetta ilmenee voimme olla yhteydessä yliopiston henkilökuntaan ongelmallisista kursseista. Mielellämme välitämme myös kiitoksia hyvin hoidetuista hommista.

Huom. kurssi = opintojakso, mikäli viralliset termit ovat tarttuneet paremmin.

Kurssin tunnus ja nimi *
Your answer
Opintopisteiden määrä
Kuinka monta opintopistettä kurssista saa? Mikäli määrä voi vaihdella, kerro se kuvauksessa.
Periodi(t), jolla kurssi toteutetaan
Valitse kaikki joiden aikana kurssilla on opetusta (esim. koko syksy: 1-2). Mikäli jotain erikoisempaa kuten toteutus vain joka toinen vuosi, kerro se kuvauksessa.
Luennoitsija/vastuuhenkilö
Your answer
Kuvaus kurssin toteutuksesta *
Montako luentoa viikossa? Harjoituksia? Pakollisia suorituksia? Koitko luennot/harjoitukset hyödyllisiksi? Kuinka työläs kurssi mielestäsi oli?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.