Ελάτε να φτιάξουμε μαζί την σκιά της Μικρής Αμάλ!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών με τον Σπύρο Αγγελόπουλο
Η Αμάλ διασχίζει την Τουρκία και ολόκληρη την Ευρώπη για να βρει τη μητέρα της. Αναζητά ένα σπίτι όπου μπορεί να κοιμηθεί με ασφάλεια στο κρεβάτι της. Για να επιστρέψει στο σχολείο. Για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Παρέα της είναι πάντα η σκιά της. Ελάτε να φτιάξουμε την σκιά της Μικρής Αμάλ για να την συντροφεύσει από την Ανατολή στην Δύση…του ηλίου.


*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά άνω των 9 ετών.
Τρίτη 29/6, Τετάρτη 30/6 και Πέμπτη 1/7 στις 18:30 στο θεατράκι του εκθεσιακού κέντρου Λ. Κανελλόπουλος στην Ελευσίνα
Δηλώσεις συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 28/06/2021
Για οποιαδήποτε απορία - διευκρίνηση μπορείτε να καλείτε στο 6956023573 - Διεύθυνση Ανάπτυξης και Συμμετοχής Κοινού καθημερινά από τις 10:00-18:00 ή στο artisticdirectorate@eleusis2021.eu

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα *
Έτος γέννησης συμμετέχοντα *
Τηλέφωνο *
E-mail *
Συναίνεση χρήσης δεδομένων
Επιτρέπω και συναινώ με τη συμμετοχή του παιδιού μου στο Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών με τον Σπύρο Αγγελόπουλο που διεξάγεται από την ELEUSIS 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο 2021 (συμπληρώνεται από τον κηδεμόνα που ασκεί την επιμέλεια του ανηλίκου). *
Παρέχω τη ρητή, ελεύθερη, ανεπιφύλακτη και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεσή μου στην συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που αφορούν το τέκνο μου, όπως αυτά τα δεδομένα αναφέρονται στη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο του στο Εργαστηρίου Θεάτρου Σκιών με τον Σπύρο Αγγελόπουλο από την ELEUSIS 2021 (συμπληρώνεται από τον κηδεμόνα που ασκεί την επιμέλεια για ανηλίκους κάτω των 15 ετών). *
Στο ως άνω εργαστήριο, επειδή έχω ενημερωθεί ότι θα ληφθούν φωτογραφίες ή/και θα υπάρξει και οπτικοακουστική καταγραφή (βιντεοσκόπηση) που θα χρησιμοποιηθούν από την ELEUSIS 2021 για την προβολή του προγράμματός της στο επίσημο site της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram, youtube & twitter), στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ημερήσιος και περιοδικός τίτλος) ή/και σε κάθε προωθητικό, ενημερωτικό ή/και αναμνηστικό υλικό της ELEUSIS 2021 (έντυπο, αφίσα κλπ.) σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, προς το σκοπό αφενός της ενημέρωσης του ευρύτερου κοινού για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα της ELEUSIS 2021 και αφετέρου της διάχυσης των αποτελεσμάτων των εκδηλώσεών της, παρέχω τη ρητή, ελεύθερη, ανεπιφύλακτη και με πλήρη επίγνωση συγκατάθεσή μου για τη λήψη, επεξεργασία και παρουσίαση φωτογραφιών και οπτικοακουστικής καταγραφής (βιντεοσκόπησης), στις οποίες εμφανίζεται το παιδί μου, για τους ως άνω αποκλειστικά σκοπούς (συμπληρώνεται από τον κηδεμόνα που ασκεί την επιμέλεια για ανηλίκους κάτω των 15 ετών). *
Ο Σπύρος Αγγελόπουλος είναι εικαστικός, ηθοποιός και make-up artist. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, την Ακαδημία Τεχνών της Βενετίας και στο Studio4 στο Λος Άντζελες. Στη δουλειά του επηρεάζεται από την παράδοση του ελληνικού θεάτρου σκιών για να δημιουργήσει νέες μαριονέτες που απεικονίζουν χαρακτήρες από το σινεμά, τη λογοτεχνία, την πολιτική, την ιστορία της τέχνης και τον αθλητισμό.
Το The Walk είναι ένα τεράστιο εκπαιδευτικό Ταξίδι με ολοκληρωμένα προγράμματα δημιουργικής μάθησης. Η καρδιά του Ταξιδιού, η ‘Μικρή Αμάλ’, μία μαριονέττα 3,5 μέτρων, με τη μορφή μίας νεαρής προσφυγοπούλας, δημιουργία της διακεκριμένης ομάδας Handspring Puppet Company, αντιπροσωπεύει όλα τα εκτοπισμένα παιδιά του κόσμου, πολλά από τα οποία ζουν μακριά από τις οικογένειες τους, ταξιδεύει περισσότερα από 8.000 χλμ, μεταφέροντας το κατεπείγον μήνυμα «Μη μας ξεχνάτε».

Η Μικρή Αμάλ από κάθε περιοχή που περνάει μαθαίνει για τους ανθρώπους, τους τόπους και τους πολιτισμούς και φέρνει σε επαφή ανθρώπους από τον χώρο των τεχνών και της εκπαίδευσης με απώτερο στόχο την δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου εκπαιδευτών, οργανισμών και ομάδων.

Οπουδήποτε πηγαίνει η Μικρή Αμάλ, μαζεύει όλα όσα έχει μάθει κι όλες τις αναμνήσεις της. Έτσι, είτε τη δεις από κοντά είτε ακολουθήσεις το ταξίδι της από το σπίτι, μπορείς πάντα να συμμετέχεις στη ΜΕΓΑΛΗ περιπέτεια της Μικρής Αμάλ.

Παραγωγή the WALK: Good Chance, Stephen Daldry, David Lan and Tracey Seaward σε συνεργασία με τους Handspring Puppet Company.  

Παραγωγή για την Ελλάδα: Γιολάντα Μαρκοπούλου / Polyplanity Productions

www.walkwithamal.org/el
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of 2023 Eleusis EUROPEAN CAPITAL of CULTURE. Report Abuse