Jelentkezési lap
az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont építkezésén való önkéntes munkára

Szia!

Nagyon örülünk, hogy itt vagy és úgy döntöttél, segítesz felépíteni az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpontot, ami évtizedeken át biztos alapja lesz annak a segítő munkának, amit immár 4 éve végzünk Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4 kis falujában, és amit a jövőben szeretnénk további községekre kiterjeszteni, még több szegénységben élő gyereket elérve.

Ennek a háznak a felépítése eddigi életünk legnagyobb projektje, amihez szükség van rád és a segítségedre, ezért arra kérünk, ha kitöltöd ezt a jelentkezési lapot, akkor valóban gyere el segíteni, mert számítani fogunk rád!

Ha több barátoddal jössz, mindannyian töltsétek ki a jelentkezési lapot!

Szállás: egy kedves házban, ahol van két fürdőszoba, konyha és sok ágy, mindez 3 háznyira az építkezéstől.

Az építkezés alatt az étkezést mindenki maga oldja meg, de segítünk abban, hogy hol lehet vásárolni, vagy főtt ételt venni. Közösen is főzhetünk, bográcsozhatunk, ha megbeszéljük. Van két kisbolt a faluban, Auchan Miskolcon (útba esik), Spar Encsen, étterem a szomszéd faluban.

Sajnos az utazást is neked kell megoldani, de abban tudunk segíteni, hogy összekötünk azokkal, akikkel egy időben jössz. Autóval és tömegközlekedéssel is el lehet jutni Hernádszentandrásra, az építkezés helyszínére. A menetrendek.hu oldalt ajánljuk, mert a tömegközlekedés kicsit bonyolultabb, mint az autó, de ott mindig naprakész infót találsz.

Érdemes úgy jönni, hogy az építkezéssel töltött napok mellett meg tudd nézni a környék nevezetességeit: az encsi Anyukám Mondta Éttermet, a várat Boldogkőváralján, vagy a vizsolyi Bibliát.

Ha kérdésed van, itt megtalálsz minket:
www.fb.com/indahousehungary
indahouse.hungary@gmail.com
+36-70-570-4950

Lépj be a FB csoportjainkba:
Praktikus kérdések, infók: https://www.facebook.com/groups/1774242486206045/
Az IDH Központ támogatóit és önkénteseit tömörítő csoport, lelkesítő infókkal: https://www.facebook.com/groups/1741076375904679/

Név *
Your answer
Életkorod
Your answer
Lakhelyed, ahonnan érkezel
Your answer
E-mail címed *
Your answer
Telefonszámod *
Your answer
Mikor jössz?
MM
/
DD
/
YYYY
Meddig maradsz?
MM
/
DD
/
YYYY
Fontos infó, amit tudnunk kell veled kapcsolatban:
Your answer
VÁRUNK! :)
Hamarosan jelentkezünk!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service