PRIJAVA:  Angažiranje mladih u ekološke i društveno-ekonomske održive inicijative u Jablanici
UG "Ruke" uz podršku IOM-a implementira projekat " Angažiranje mladih u ekološke i društveno-ekonomske održive inicijative " 

Projekat ima za cilj širenje ekološke svijesti i angažovanje mladih na rješavanju ekoloških problema i pitanja kako lokalno tako i globalno, a kroz dva mjeseca trajanja projekta uključit će se tri lokalne zajednice u Bosni i Hercegovini i to grad Bijeljina, Bihać i Jablanica. 

Radionica za mlade u Jablanici će se održati od 10.02. do 12.02.2023. godine. Kroz ova tri dana mladi će imati priliku prisustvovati radionicama (teorijski dio prva dva dana) te će treći dan biti uključeni u akciju sadnje drveća. 

Učešće u radionici je besplatno. Učesnici će tokom tri dana učešća imati obezbijeđenu hranu i osježenje koje će biti služeno na predviđenim pauzama. 

Svi učesnici će nakon održane radionice dobiti potvrdu o učešću u istoj. 

Pravo prijave imaju sve mlade osobe dobi od 15-30 godina iz Jablanice. Za zainteresirane srednjoškolce koji budu učestvovali sva tri dana, UG "Ruke" će izdati opravdanje za odustvo sa nastave na dan 10.02.2023. godine. 

Svi lični podaci ostavljeni u ovoj formi koristiti će se samo za potrebu registracije učesnika, te se u druge svrhe ne mogu koristiit. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Grad *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mail *
Broj telefona *
Prihvatam obavezu da prisustvujem na svim radionicama i akciji sadnje
*
Dodatni komentari za organizatore
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy