2021 Judo Világbajnokság nézői előregisztráció #regisztrálj #legyenbiztoshelyed
Kedves Edzők, Judos sporttársak, Judo rajongók!

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2021-ben ismét Magyarországon rendezhetjük meg a Judo Világbajnokságot, amelynek június 6-13. között a Budapest Sportaréna ad helyszínt, itt fogjuk vendégül látni a világ legjobb judosait, akik számára ez a verseny lesz az utolsó lehetőség az olimpiai kvalifikációjuk bebiztosítására.

A judo hazai szerelmesei a helyszínen követhetik az eseményt, így arra kérünk benneteket, hogy ragadjátok meg a lehetőséget és regisztráljatok be a biztos helyekért!

- Az előzetes regisztrációtok után fogjátok tudni átvenni a jegyeteket, érkezéskor a bejáratnál!
- A maszk használata a verseny teljes ideje alatt minden résztvevő számára kötelező, kortól függetlenül.
- A verseny megtekintésének egyik legfontosabb feltétele a magyar védettségi igazolvány felmutatása (18 év felett). 16-18 év közötti nézők is részt vehetnek az eseményen kísérő nélkül, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.
A 18 év alatti nézők pedig bátran megjelenhetnek az eseményen, amennyiben van velük egy felnőtt korú védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő.


Hajrá Magyarország!
Szurkoljunk együtt a válogatottnak!

A csarnok biztonságos befogadóképessége a járványra való tekintettel 3000fő, ha egy adott napon több, mint 3000 előregisztráció érkezik, értesítünk mindenkit, hogy a jegyek átvétele érkezési sorrendben történik.
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy