Anmälan workshop: var med och utveckla Umeåregionens landsbygder med LEADER!
Leader är en metod för landsbygdsutveckling som finns i hela Europa, med grundtanken att lokal utveckling bäst genomförs av de som bor och verkar på en plats. Därför bygger leadermetoden på samverkan mellan ideell, privat och offentlig sektor. Umeåregionens kommuner Bjurholm, Nordmaling, Vindeln, Vännäs, Robertsfors och Umeå satsar nu på att bilda ett leaderområde där föreningar och företagare kommer kunna söka pengar för att jobba med lokal utveckling. För det här behöver vi din hjälp att få kunskap om vilka frågor som är viktiga för våra landsbygders framtid. Vilka behov och möjligheter finns i vårt område? Vilka är våra styrkor? Hur vill du att Umeåregionens landsbygder ska se ut år 2030?

Onsdag 26 maj kl. 09.00-13.00 bjuder vi in till trendspaning och workshop om framtidens landsbygder i Umeåregionen. Tanken är att samla så många som möjligt så att vi får ett brett medskapande från såväl ideell, privat som offentlig sektor. OM ni inte har möjlighet så finns två alternativa datum.

Varmt välkomna!


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Förnamn och efternamn
E-post (Zoom länk skickas hit)
Vilken organisation representerar du?
Jag är...
Clear selection
Vilken sektor tillhör din organisation?
I vilken kommun är din organisation huvudsakligen verksam?
Jag deltar gärna den 26 maj 09-13
Jag kan inte den 26 maj men deltar gärna den...
Clear selection
Jag godkänner att informationen jag lämnar kommer att sparas av Umeå kommun för kommunikation kring utvecklingen av landsbygdsutvecklingsstrategin för Umeåregionen till 2030. Umeå kommun är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter. Du har rätt att få besked om vilka personuppgifter vi har om dig samt begära att vi rättar eller raderar personuppgifter genom att kontakta oss via dataskyddsombud@umea.se eller Umeåregionens kansli. Läs mer om hur Umeå kommun hanterar dina personuppgifter: Dataskyddsförordningen, GDPR - Umeå kommun (umea.se)
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy