Inschrijving Polder 10 Miles - 26 april 2020
Om uw inschrijving geldig te maken, dient u 10 euro over te schrijven naar "Polder 10 Miles", BE79 7512 0750 1733, met vermelding van je naam. Niet betaald is niet ingeschreven. Van deze 10 euro gaat er 3 euro naar een goed doel dat later nog bekend gemaakt zal worden. Er worden geen inschrijvingsgelden terugbetaald. Alle informatie kan u terugvinden op www.polder10miles.be.
Email address *
Voornaam *
Your answer
Naam voor op je borstnummer
indien je hier niets invult, nemen we gewoon je voornaam
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geslacht *
Geboortedatum *
Your answer
Indien de inschrijver jonger is dan 16, hebben we de schriftelijke toestemming van een ouder of wettelijke vertegenwoordiger nodig. Gelieve hieronder aan te vinken of we de gegevens van jouw kind mogen verwerken zodat het kan deelnemen aan de wedstrijd.
Woonplaats *
Your answer
GSM *
Your answer
Ik verklaar in goede gezondheid te zijn om deel te nemen aan een loopwedstrijd van 16,09 km. *
Privacywetgeving GDPR
Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese Privacywet (GDPR) in werking getreden. Naar aanleiding hiervan hebben wij een Privacyverklaring opgesteld waarin we toelichten welke persoonsgegevens we verwerken, waarom we dit doen, de manier waarop we dit doen, de beveiliging ervan, informatie over uw rechten enzovoort. Deze Privacyverklaring kan je terugvinden op onze website. In het kader hiervan hebben we voor een aantal zaken uw toestemming nodig.
Voor het verwerken van uw persoonsgegevens hebben wij uw toestemming nodig. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken zodat u kan deelnemen aan de Polder 10 Miles? *
Tijdens het evenement worden foto's genomen voor op onze website. Enerzijds sfeerbeelden, waarvoor geen toestemming nodig is, anderzijds gerichte beelden. De foto's worden voor geen andere doeleinden gebruikt. Gelieve aan te vinken indien je al dan niet wenst dat er foto's van jou genomen mogen worden. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy