feministes per la independència (del patriarcat, del capitalisme, del militarisme...en un país lliure),ca la dona

Com a sòcies de Ca la Dona hem promogut per segon any la Via Feminista, aquest any per participar a la V en el Tram57. L'any passat vàrem anar a les Terres de l'Ebre, a Amposta! Hem participat a la campanya Un país normal. I ara què? Ara som més, i esperem ser-ne moltes més! Som un grup obert a tota dona que tingui ganes d'afegir-se. Som dones que donem suport a la consulta #9N2014 i VOTAREM per canviar-ho tot. Entre totes les que estem, anirem decidint com participarem en el procés polític per construir un país nou. Visibilitzarem la presència i aportacions de les dones i la necessitat d'incloure-les en l'agenda política del país que volem.

Ens definim com Feministes per la Independència. Des d’aquest grup, reclamem un país lliure però també aspirem a ser independents del patriarcat, del capitalisme i del militarisme. Som un grup divers, totes estem pel dret a decidir i moltes per la independència del nostre país. Som dones lliures i volem un país lliure i digne. Som països catalans.

Un nou Estat no és una condició suficient per assolir la igualtat de gènere i per protegir i ampliar els drets de les dones. Però sí que representa una oportunitat històrica per reformar i transformar les institucions econòmiques i polítiques així com les cultures i valors patriarcals que les sustenten. Aquesta etapa de canvis ens sacseja i ens encoratja perquè, com deia la nostra poeta Maria Mercè Marçal, “ens obre una finestra en aquest cel tancat”. Una finestra d’oportunitats i d’il·lusions per construir un país millor. Un país lliure, independent, laic i feminista. Sense acabar amb el patriarcat no aconseguirem una societat més lliure i justa. Els versos de la MMM “tres voltes rebel” tenen més vigència que mai. En la construcció d’aquest nou país, volem ser-hi. I ser-hi implica que les nostres propostes formin part dels debats, ser visibles i que s’escolti la nostra veu.

Calendari activitats (si no indiquem el contrari = a ca la dona):

dimarts 23/09: "Feministes pel dret a decidir",compartir il·lusions i neguits, pors i esperances al voltant del dret a decidir, a 19h;
dijous 02/10: Trobada amb Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, a 18h;
dissabte 18/10: Jornada de treball "El país que volem les dones", de 10h-14h;
divendres 31/10: "Dones lliures en un país lliure", 19h CCDFB / dins campanya Ara és l'Hora;
dimarts 4/11: "La justícia i els drets de les dones en el país que volem" amb Sílvia Ventura, magistrada, a 19h;
dijous 6/11 Trobada amb Natalie McGarry, companya de Women for Independence (Escòcia), 19h;
diumenge 9/11: TOTES A VOTAR
dimecres 19/11: Trobada amb Muriel Casals, presidenta d'Omnium, a 19h;

ESPECIAL 9N: divendres 7/11 anem a acte ARA ÉS L'HORA a av.maria cristina. diumenge 9/11 Recorregut suport voluntàries

Si vols rebre informació del que fem o participem....deixa'ns un correu electrònic i el teu nom i cognoms
Si vols fer feina, ser una més de nosaltres, tirar endavant projectes/activitats/propostes.... deixa'ns un correu electrònic, el teu nom i cognoms, i un telèfon!
Si vols contactar amb nosaltres....tu diràs!

ca la dona: c/ripoll 25 de barcelona

  11 setembre 2013 - terres de l'Ebre. Foto: Part de la Inscripció conjunta via catalana.

  Formulari de contacte

  usuària tuiter: @femviacat
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Gràcies per contactar amb nosaltres! Salut i Feminisme

  D'acord amb la llei vigent sobre la protecció dades personals, no cedirem les dades ni les utilitzarem per altres qüestions que les indicades en aquest formulari. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa del nostre fitxer de dades. Pots fer-ho escrivint correu a: viafeminista@gmail.com