Presentació virtual "La Coeducació a Catalunya, pràctiques i reptes"
Entenent l’educació com una de les eines de transformació més potents de les societats democràtiques, aquest informe és el resultat del procés d’anàlisi i detecció de l’estat de situació de la coeducació a Catalunya.  

Des de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere i InteRed ens plau informar-vos de la celebració de jornades de socialització de la Recerca "La Coeducació a Catalunya: pràctiques de referència i reptes".

INFORMACIÓ GENERAL DE LES JORNADES

Programa

17:30h. Presentació dels principals resultats de la recerca amb la col·laboració de dos dels instituts participants
18:15h. Dinàmica participativa "Necessitats, reptes i futures línies d'acció al territori"


Dates i inscripcions

- Presentació virtual, dijous 12 de maig: de 17:30 a 19:00h.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom *
Cognoms *
Edat *
Gènere: *
Adreça de correu electrònic: *
Telèfon de contacte *
Assistiràs a la presentació: *
Has participat activament durant recerca? *
En cas afirmatiu, explica'ns la teva implicació
Participo en qualitat de... *
Hi ha alguna qüestió que t'interessi o et preocupi especialment amb relació a la coeducació?
D'aquesta jornada n'espero...?
Llei de Protecció de dades. Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Contenen informació reservada de l'empresa, que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la seva adreça electrònica. Cal que no copieu el missatge del mail ni en divulgueu el contingut a ningú. D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 13 del mateix RGPD, podeu sol·licitar tota la informació sobre el tractament de les vostres dades personals a la PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE mitjançant el correu electrònic plataforma@violenciadegenere.org  *
MOLTES GRÀCIES PER LA TEVA PARTICIPACIÓ! Aquesta iniciativa s'emmarca en el Programa "Joves mobilitzats per una vida lliure de violències masclistes", Coordinada per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere i InteRed, i finançat per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.  Moltes gràcies pel teu interès.                                                    
El dia abans de la jornada rebràs un correu de confirmació amb l'enllaç per entrar a la plataforma Zoom. Tanmateix, s'adjunta a continuació l'enllaç, i en cas de no rebre cap correu electrònic dimecres 11, si us plau, escriu-nos a l'adreça: educacio.genere@uab.cat
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy