Taborniške počitnice ob Bohinjskem jezeru - prijavnica 2020
Poletje je pred vrati, ob tem pa tudi naše že tretje Taborniške počitnice v Bohinju za vse otroke in mladostnike!

Res je, taborniki smo tisti, ki znamo taboriti. Poletje pa je čas, ko si večina želi doživeti čar odmika v naravo in življenje v sožitju z njo. Zato Zveza tabornikov Slovenije tudi letos pripravlja Taborniške počitnice v Bohinju, za vse otroke in mladostnike, ki želijo nekaj dni preživeti kot taborniki.
Počitnice bodo vodili izkušeni taborniki in tabornice z opravljenim vodniškim tečajem, ki bodo skupaj z otroki in mladostniki na taboru soustvarili nepozabno taborniško poletno dogodivščino.

Kaj bomo počeli? Za nekaj dni bomo vsi skupaj živeli v taborniških platnenih šotorih, izdelali si bomo posebne bohinjske rutice, se ukvarjali s športom, osvajali nove taborniške spretnosti, spoznali nove prijatelje, se z njimi zabavali in še kaj. Otroci bodo glede na starost razporejeni v manjše skupine (5 do 8 otrok), ves čas počitnic bodo imeli svojega taborniškega vodjo in zagotovljeno celodnevno varstvo.

Šestdnevni program bo poln taborniških dogodivščin, novo pridobljena uporabna znanja pa bodo otroci zagotovo želeli deliti z vami, ko se vrnejo domov.

Starost otrok: od 6 do 15 let
2. termin: od 19. do 24. julija 2020 (prihod v nedeljo med 16.00 in 18.00, odhod v petek med 14.00 in 17.00)
3. termin: od 23. do 28. avgusta 2020 (prihod v nedeljo med 16.00 in 18.00, odhod v petek med 14.00 in 17.00)
Lokacija: Gozdna šola – taborniški center Bohinj. Naš center stoji na veliki gozdni jasi, 100 m od obale Bohinjskega jezera. Ponuja udobno nastanitev v taboru okoli ognjišča. Otroci bodo nastanjeni v šotorih z lesenimi posteljami, v primeru res slabega vremena pa se bodo preselili v hišo, kjer so sobe s skupnimi ležišči.

Rok za prijave: do 1. julija 2020 za prvi in do 1. avgusta 2020 za drugi termin oziroma do zapolnitve mest (sprejmemo lahko 30 otrok na drugem terminu in 50 otrok v drugem terminu), zato velja vrstni red prijav.

Pridržujemo si pravico, da v primeru nezadostnega števila prijav taborjenje odpovemo - tabor bomo izpeljali, če bo prijavljenih vsaj 15 otrok. O morebitni odpovedi oziroma potrditvi izvedbe taborjenja bomo prijavljene pisno obvestili po elektronski pošti (najkasneje do 2. julija 2020 za prvi in 3. avgusta 2020 za drugi termin). Če je termin zapolnjen, lahko prijavite otroka na čakalno listo. V primeru odpovedi kakšnega od prijavljenih bomo mesto ponudili naslednjemu na čakalni listi.

Dodatne informacije: Matjaž Švegelj: matjaz.svegelj@taborniki.si in 040 213 479.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy