Plan upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika
Proces izrade Plana upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika u finalnoj je fazi. Izrađivači Plana upravljanja su zajedno sa Zavodom za obnovu Dubrovnika, Gradom Dubrovnikom i svim lokalnim, regionalnim i nacionalnim dionicima te u suradnji s međunarodnim stručnjacima u prvoj fazi izrade Plana upravljanja definirali strateške teme, ciljeve i aktivnosti koje su predviđene za provedbu u predviđenom razdoblju do 2025. g. U prethodnoj fazi participativnog procesa, dionici su sugerirali izmjene u strateškom okviru, a koje su usvojene i razrađene u novi format. Hijerarhija strateškog okvira sadrži tri razine: tema, cilj i aktivnost.

Ovaj obrazac služi kao podrška posljednjem krugu participativnog procesa izrade Plana upravljanja prije javne rasprave. Ideja je da dionici mogu koristiti ovaj obrazac te u predviđena polja za pojedine ciljeve naznačiti vlastite ideje, primjedbe, upute i/ili napomene koje smatraju kako će doprinijeti efikasnijoj i kvalitetnijoj finalizaciji Plana upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika. Također, obrazac predviđa definiranje važnosti ciljeva za rješavanje problema i ostvarivanje potencijala. Molimo Vas da u tablici rangirate važnost ciljeva na skali od 1 (najmanja važnost) do 5 (najviša važnost).

Ovaj obrazac nadovezuje se na poglavlje 4. Plana upravljanja koje se odnosi na Strateške aktivnosti, te predstavlja glavni dio dokumenta koji usmjerava budući sustav upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika.

Potporni dokument s opisom aktivnosti: https://we.tl/t-xDX8XDTgad

Napomena: Vaši uneseni podatci neće se javno objavljivati te će se koristiti isključivo u svrhe dorade strateškog okvira. Podatci će biti dostupni jedino članovima radnog tima, a biti će pohranjeni u Zavodu za obnovu Dubrovnika.  
Vaše ime i prezime: *
Naziv ustanove/institucije/ureda kojeg predstavljate: *
Vaš kontakt za dodatne informacije (mail/mob)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Urbanex d.o.o.. Report Abuse