UNGKULT 2019 Anmälan!
HUR MAN ANMÄLER SIG:
Du anmäler dig genom att fylla i frågorna här nedanför. Glöm inte att klicka på knappen "Skicka".

Om du är under 18 år behöver du godkännande från din förälder (eller gode man eller motsvarande) för att kunna åka på resan. Be hen skriva ett intyg med underskrift, fota av det och maila det till: ungkult@urkult.se.

Vi har begränsat antal platser på Ungkult. Det är alltså inte säkert att man får en plats även om man har anmält sig. Vi kommer att höra av oss och berätta om du fått en plats eller inte. När du har fått svar är det fritt fram att betala in deltagaravgiften.

Om du har några frågor, maila ungkult@urkult.se!

Svara på alla frågor och klicka på "Skicka" längst ned på denna sida för att anmäla dig.
Vad heter du (förnamn och efternamn)? *
Your answer
Vad har du för telefonnummer? *
Your answer
Vad har du för e-mail? *
Your answer
Vilken dag är du född?
MM
/
DD
/
YYYY
Kontaktperson om det händer en olycka:
Vem kan vi ringa om det händer en olycka, till exempel om du bryter benet? Skriv även om du är över 18 år. (Men du behöver inte skriva om du inte vill). Skriv både NAMN och TELEFONNUMMER till personen, och vem det är (din förälder, god man, boende, eller kompis till exempel)
Your answer
Vill du åka tillsammans med någon särskild?
Är det någon särskild kompis som du vill åka tillsammans med? Varje person måste göra en egen anmälan, men det är bra för oss att veta att ni vill åka tillsammans. Skriv namnet/namnen här (både för- och efternamn!). Om det inte spelar någon roll vem du åker med behöver du inte skriva något här.
Your answer
Vi tar ofta bilder på våra aktiviteter. Får vi använda bilder där du är med på till exempel Facebook, Instagram eller andra ställen? *
Är du allergisk mot någon mat? Skriv det här isåfall:
Your answer
Mer information
För att vara med på Ungkult-lägret behöver du bli medlem i Föreningen Ungkult och föreningen Folk You. Det kostar ingenting och vi fixar så att du blir medlem, du behöver inte göra någonting förutom att godkänna detta.

Vi sparar informationen som du skrivit in. Informationen om dig sparas i max ett år, sedan tar vi bort den. Informationen sprids inte utanför organisationen, förutom till Urkults samarbetspartner Miljöverkstan som sköter anmälningarna, och ovanstående föreningar för att det ska gå att bli medlem i dem. Informationen sparas på Googles servrar som ligger i utlandet utanför Europa, vilket vi behöver informera om pga GDPR. Om du någon gång vill att vi tar bort informationen om dig så får du gärna kontakta oss, skicka isåfall ett mail till ungkult@urkult.se.

Genom att klicka på Skicka här nedanför så godkänner du detta.

Har du förstått och accepterat detta? *
Klicka på Skicka!
Vi kontaktar dig så fort vi vet om du fått en plats eller inte!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Miljöverkstan Flaten. Report Abuse - Terms of Service