Webinar: "Ett litet spel om medarbetarskap"
Nu håller vi fler webinar om vårt nya spännande spel "Ett litet spel om medarbetarskap".
Intresset har varit stort, därför vill vi ge fler chansen att höra om spelet, hur det har utvecklats och varför man ska spela det. Vi berättar också om hur man kan bli spelledare och driva egna spännande processer med hjälp av spelet.

Tid för evenemang:
25 november 2021 kl 08:30-09:30

Plats: Du får en inbjudan till ett digitalt möte inför webinaret.
Webinaret är kostnadsfritt.

OBS! Någon bekräftelse skickas inte ut så skriv ned datum och tid i din kalender!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vad är Ett litet spel om medarbetarskap?
Nu håller vi ännu ett webinar om vårt nya spännande spel "Ett litet spel om medarbetarskap"
Vi har under många år använt spel för att blåsa liv i kulturer, trigga beteendeförändringar och involvera medarbetare i frågor som rör utvecklingen av organisationer. Alla dessa spel har varit skräddarsydda men nu har vi äntligen ett generiskt spel som dessutom cirkulerar kring och blåser liv i medarbetarskapet.

Ni kommer få höra mer om medarbetarskap och Jonas Elfort Ek kommer att prata om spelpedagogik i allmänhet och Ett litet spel om medarbetarskap i synnerhet.
Givetvis berättar vi också om spelledarutbildningen som hjälper dig att få full nytta av spelet!

Ett litet spel om medarbetarskap har sitt ursprung i boken En liten bok om medarbetarskap av Stefan Söderfjäll och Christopher Svensson och i HUR-spelet, ett spel framtaget av Prestationsbyrån i syfte att synliggöra och utveckla goda beteenden med utgångspunkt i individ, organisation, team och ledarskap. HUR-spelet har med stor framgång spelats av alltifrån stora börsnoterade bolag, till mindre och mellanstora företag, landsting och kommuner. Medarbetarskapsspelet har formen av ett klassiskt sällskapsspel som de allra flesta kan känna igen sig i. Boken anger den teoretiska ramen och spelet blir arenan där man tillsammans utforskar de egna förutsättningarna för det goda medarbetarskapet utifrån den specifika arbetsmiljö där man verkar.

Genom spelpedagogik kan ni på ett lustfyllt sätt engagera medarbetare och låta dem vara delaktiga i företagets och organisationens utveckling utifrån perspektivet medarbetarskap. Spelet tar deltagarna direkt in i lösningsfokus på ett positivt sätt och man får bidra med kunskap som många gånger en ledning eller en chef inte har. Resultatet blir en typ av behovsinventering som visar vad medarbetarna behöver för att vara goda medarbetare. Medarbetarnas bidrag i spelet blir således en feed forward till ledning och chefer att ta ställning till och man kan sedan välja att agera på de punkter och områden som är viktiga.

Spelet fungerar som en motivationshöjare för de som deltar och spelets hjärta, Bästa sättet, tar upp dilemman och knepiga vardagsnära situationer som kan uppstå på arbetsplatsen. Att spela innebär att medarbetarna gemensamt tar avstamp i vardagliga dilemman och förflyttar sig hela vägen till att landa i lösningar samt vilka beteenden som krävs för att nå dessa lösningar och ett nytt önskvärt läge- något som kanske i vanliga fall tar flera sittningar, möten och utvecklande workshops. Genom spelpedagogiken kan organisationer nå fram till konkreta förslag och lösningar och synliggöra utvecklingsområden på ett engagerat och resurseffektivt sätt.

Spelet går att spela på plats i ett rum och även digitalt.
Jag vill anmäla mig till webinar: *
Required
Namn *
Telefonnummer *
E-post *
Organisation *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Prestationsbyrån Europa AB. Report Abuse