Preinscripcions RUTA PINTORS IMPRESSIONISTES 2018 amb Mariona Millà - Llista d'espera!
ATENCIÓ: Les places d'aquest viatge ja estan completes. No obstant, pots inscriure't a la llista d'espera per si es dona alguna baixa a última hora. En tot cas, si es fa repetició d'aquest viatge l'any vinent, també tindràs preferència per apuntar-t'hi.

Preinscriu-te al viatge de la Ruta Pintors Impressionistes omplint el següent formulari (un per cada persona interessada).

IMPORTANT: aquest formulari és per elaborar la llista de persones interessades en fer el viatge i establir-ne l'ordre de prioritat. Un cop haguem rebut la teva preinscripció et contactarem per indicar si estàs dins el grup de viatgers o a la llista d'espera. L'enviament del formulari no garanteix la plaça definitiva, fins que s'hagi realitzat el pagament del dipòsit corresponent (consulta la fitxa del viatge per conèixer els imports i dates límit).

Consulta tots els detalls d'aquest viatge al web de baraka.cat o bé a tedetertulia.com
Nom *
Your answer
Cognom 1 *
Your answer
Cognom 2 *
Your answer
DNI - NIE *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte (fix) *
Your answer
Telèfon de contacte (mòbil) *
Your answer
Altres qüestions importants a l'hora de viatjar *
Si us plau, indica'ns si tens alguna situació especial que requereixi prendre mesures particulars durant el viatge (mobilitat, malaltia crònica, dieta especial, al·lèrgies alimentàries, intoleràncies...)
Your answer
Tipus d'habitació *
En cas de compartir habitació, si us plau indica el nom o noms.
IMPORTANT: aquesta dada és exclusivament per organitzar la distribució de les habitacions. NO S'ADMETEN COM A INSCRITES les persones que només estan nombrades en aquest camp. CAL OMPLIR EL FORMULARI PER INSCRIURE A CADA PERSONA.
Your answer
Algun comentari més?
Your answer
Vols rebre la nostra newsletter? ;) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Baraka Club de Viatges. Report Abuse - Terms of Service