Anmälan till IFAH:s träningar för parasportskola och framefotboll
Parasportskolan är en del av IFAH:s arvsfondsprojekt Framefotboll med idrottskola. Syftet är att etablera framefotboll i Sverige samt att starta en parasportskola i IFAH. Projektet startades 2021 och pågår i tre år, därefter ska båda verksamheterna fortgå i IFAH.

Ett mål med projektet är att vi vill ge barn och unga upp till 16 år möjlighet att prova på olika idrotter för att uppmuntra fysisk aktivitet och att redan i ung ålder göra idrott roligt för att det ska bli en naturlig del av vardagen. Oavsett om du är erfaren, nybörjare eller aldrig provat någon idrott förut så kommer parasportskolan vara något för dig. Kanske vill du utmana dig, ha roligt eller är du bara nyfiken? Att röra på sig och träffa kompisar behöver alla! 

Nedan följer information om varje sektion och därefter kan du klicka i till de olika träningstillfällena, precis utefter när du kan och vill träna. Formuläret är främst för oss att se intresset för varje träning så vi kan  planera på bästa sätt. Som medlem får du sen en kallelse på mejlen inför träning som du visat intresse för.

PARASPORTSKOLA
Många som söker sig till parasportskolan har en rörelsenedsättning, flerfunktionsnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning. Individen är viktigare än diagnosen och därför strävar vi efter att alltid anpassa vår verksamhet utifrån varje enskild deltagares dagsform och förutsättningar.
Parasportskolan finns idag i två olika grupper där grupp 1 riktar sig till barn/unga med rörelsenedsättning och kan förstå enklare instruktioner. Grupp 2 riktar sig till barn/unga som har flerfunktionsnedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning, grupp 2 kan också vara ett bra första steg om du är under 4 år och aldrig provat någon aktivitet eller idrott tidigare. Ibland kan det vara svårt att veta vilken grupp man ska välja och då kan man få prova båda och så har vi en dialog med varandra och testar oss fram.

FRAMEFOTBOLL
Framefotboll är för dem som använder bakåtvänd rollator, så kallad walking frame, för att ta sig fram i vardagen. Ett nytt sätt att spela världens populäraste sport. Framefotboll utvecklades i England år 2014. Sedan dess har sporten spritt sig över världen och nu har den äntligen kommit till Sverige för att stanna. 
Här kan du läsa allt om framefotboll och lite till: https://framefotboll.se 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *

*För dig som är medlem redan fyller endast i de obligatoriska delarna nedan samt vilka träningsdagar du önskar. För dig som är helt ny, fyller i allt. Vill du komma och prova på först så ska du självklart göra det, välj då de datum du önskar prova på. När du bestämt dig får du information om hur du blir medlem i IFAH. Det är en kostnad på endast 150kr per år, tack vare stöd av allmänna arvsfonden.

Du som redan är medlem får som vanligt efter denna anmälan kallelse på mejl till varje specifika träning du anmäler dig till som då blir ditt definitiva svar. Detta formulär är för att du ska få en överblick över alla de träningar och tider du har möjlighet till samt för oss så vi kan se intresset. 
Deltagarens namn *
ANMÄLAN TILL PARASPORTSKOLA OCH FRAMEFOTBOLL
Vi har flera olika grupper och upplägg. Välj de träningar som passar dig bäst!
Parasportskola GRUPP 1 (PS1) på lördagar i Beckomberga idrottshall.  PS1 riktar sig till barn/unga med rörelsenedsättning och kan förstå enklare instruktioner. 
Parasportskola GRUPP 2 (PS2) i Beckomberga idrottshall. PS2 riktar sig till barn/unga som har flerfunktionsnedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning. PS2 kan också vara ett bra första steg om du är under 4 år och aldrig provat någon aktivitet eller idrott tidigare.
Framefotboll med parasportskola i Beckomberga idrottshall. Här mixas framefotbollsträning med varierad träning av olika idrotter. Träning anpassas efter deltagare. 
Framefotbollsträning i Skärholmens idrottshall. Framefotboll är för dem som använder bakåtvänd rollator, så kallad walking frame, för att ta sig fram i vardagen.
Nyhet! PS TRIO med fokus på framefotboll, pingis och el-innebandy i Skärholmshallen. Vill du utveckla dina nuvarande kunskaper i en specifik idrott eller är helt ny och nyfiken så passar dessa träningar dig.
Nyhet! Parasportskola Skärholmshallen. För alla. Ingen gruppindelning än så länge.
Vem är du? Fyll endast i denna om du är ny deltagare.
Vi som är ledare vill lära känna dig och bemöta dig på bästa sätt. Vi vill också göra dina träningar så meningsfulla och roliga som möjligt. Berätta lite om dig själv! Hur gammal är du? Vad heter du? Vad tycker du om? Vad tycker du inte om? Finns det något vi behöver veta om dig som är viktigt eller bara något du vill berätta? Vad har du för funktionsnedsättning och vad innebär den för dig? Hur kommunicerar du?


Ange storlek på tröja. Fyll endast i denna om du är ny deltagare.
Ibland kommer vi vilja filma/foto i marknadsföringssyfte och som inspiration till andra. Får vi ditt samtycke till detta? *
*
Vart hörde du talas om IFAH? Fyll endast i denna om du är ny deltagare.
Clear selection
Kommentarer och/eller frågor
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy