Tilmelding til kurser v Louise Svendsen
Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående felter, afkrydse hvilket kursus du er interesseret i samt betale depositum kr. 500, eller hvis du vil gøre brug af en early bird pris, det fulde beløb på vores konto reg: 2310 kto: 0759647998, mærket: navn + kursustitel. Din tilmelding behandles, når betaling er indgået og er først endeligt registreret, når du har fået en bekræftelse herpå fra os via mail. I denne bekræftelse er en opkrævning, du kan bruge i dit regnskab sammen med din udskrift fra netbank. Har du undtagelsesvis brug for andet, så lad os det vide nedenfor. Bemærk det koster kr. 45 for en almindelig faktura og kr. 60 for en EAN faktura. Skal du have EAN faktura behøver du ikke overføre depositum.

Med mindre andet er anført, er der ledige pladser. Er der anført venteliste tilmeld dig alligevel, der er somregel altid afbud op til et kursus, og vi får et praj om behovet.

Bemærk tilmelding til kurser sker via formularen nedenfor (Scroll).

Vi passer på dine data se mere her www.LSRT.dk/privacy

Du kommer tilbage til kalenderoversigten via www.LSRT.dk/kursus og kan se uddybende annoncer for NARM kurserne og tilmelde dig den certificerende uddannelse på www.NARM.dk
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Fulde navn *
Angiv venligst arbejdsstatus (privat praksis, navnet på dit primære ansættelsessted eller ledig) *
Ex: privat praksis, Kbh's Kommunes Psykologhus, eller Ledig
Faktureringsadresse (KUN hvis du har brug for EAN el. anden faktura)
du får altid en opkrævning, du kan bruge i dit regnskab uden beregning (der tages gebyr for faktura kr 45 og EAN fakturering kr 60 - du samtykker til dette ved at udfylde feltet nedenfor)
EAN faktura - hvis du er offentligt ansat (husk adr i feltet ovenfor)
EAN nummer
kontaktperson mv. (hvis du skal have ean faktura)
Uddannelse *
Mobiltelefonnummer *
Fastnettelefonnumer
E-mail *
Eventuelle Allergener
Kursus du ønsker at tilmeldes *
Jeg accepterer betalings- og afbudsbetingelser for det tilmeldte kursus *
som anført skal der betales depositum, fuld pris eller early bird pris, hvis du vil gøre brug af den, til alle kurser i forbindelse med tilmeldingen her på siden. Ligeledes er jeg indforstået med at mine data deles med underviser og øvrige kursister jf. privatlivs politik www.LSRT.dk/privacy
Required
Betaling - v ean skal du ikke overføre nu *
Jeg ønsker at modtage nyhedsmails om fremtidige kurser
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.