Coronacrisis: Help een Bewoner in Stichtse Vecht
Help mee!!

Veel bewoners zitten thuis terwijl er in vitale instanties, zoals het basis en middelbaar onderwijs, een tekort aan mensen is. Ook zijn veel ouderen of kwetsbare bewoners hulpbehoevend. Help elkaar door je beschikbaar te stellen om de ouders, de verplegers, politiemensen en brandweer, die we zo hard nodig hebben op dit moment, hun werk te kunnen laten doen. Doe de boodschappen, laat de hond uit of ben er gewoon voor een praatje.Of misschien kan je even op de kinderen passen?

Belangrijk is dat je op dit moment geen klachten ervaart wat kan wijzen op een besmetting met het Corona virus

BewonersStichtseVecht.nl koppelt de hulpvrager aan de bewoner die hulp kan bieden, wij gaan daar niet tussen zitten. We delen onderstaande informatie met de hulpvrager, zodat jullie rechtstreeks contact met elkaar kunnen zoeken. Je bent zelf verantwoordelijk voor het delen van informatie, zorg er dus voor dat je bijvoorbeeld nooit een pincode met je pasje geeft (bij boodschappen) en laat nooit zo maar iemand binnen. Spreek van te voren telefonisch met elkaar af, welke hulp je nodig hebt, zodat er geen verrassingen zijn. Heel veel succes #Samen!

Met z'n allen komen we dan #Samen deze crisis door!

Meer informatie: www.BewonersStichtseVecht.nl/Corona
Volledige naam *
Voor- en achternaam
E-mailadres *
Vul hier jouw e-mailadres in
Telefoonnummer *
Jouw telefoonnummer waar je bent te bereiken
Jouw Postcode (alleen cijfers) *
Jouw leeftijd
We vragen dit omdat niet alle werkzaamheden kunnen voor jongeren of ouderen, denk aan oppassen, of wat zwaardere werkzaamheden.
In welke kern in Stichtse Vecht ben je beschikbaar? *
Required
Ik wil graag helpen *
Required
Heb je een rijbewijs en een auto ter beschikking? *
Ben je ook vrijwilliger of medewerker
Clear selection
Wanneer ben je beschikbaar? *
Ochtend
Middag
Avond
Niet
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Opmerkingen
Waar ben je NIET voor beschikbaar? Wil je nog wat anders kwijt? Laat het ons hier horen....
Verklaring

De ingevulde gegevens kunnen worden gedeeld met bewoners waarvan je hebt aangegeven hebt dat je ze kan helpen. Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk om met je data, maar omdat wij niet kunnen garanderen dat er nooit een verkeerd contactgegeven doorgegeven gaat worden vragen we je akkoord te gaan met het onderstaande eigen risico.
We gaan vertrouwelijk om met de door jou ingevulde informatie. Door deel te nemen, ga ik ermee akkoord dat de door mij ingevulde gegevens worden gedeeld met derden met als doel het verstrekken van hulp (belangeloos) aan bewoners binnen de gemeente Stichtse Vecht ten tijde van de uitbraak van COVID-19. Ik begrijp dat ik bij een eventuele lek van de door mij ingevulde gegevens zelf verantwoordelijk ben. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy