Aktív Magyarország Térségi Workshop - Tata
2020. március 19-én a Tatai Rendházban rendezzük meg az első Aktív Magyarország Térségi Workshopot, melynek célja, hogy a helyben érintett  szereplőkkel gondolkodjunk közösen a regionális aktív- és ökoturisztikai kérdésekről, lehetőségekről. 2020-ban több helyszínen tartunk térségi workshopot, márciusban Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron és Fejér megye aktív turisztikai szakembereit, partnereit várjuk közös munkára.
Az eseményre regisztrációs sorrendben 60 főt tudunk fogadni. Kérjük, személyenként külön jelentkezzenek!
Név
Beosztás
Képviselt szervezet neve
Telefon/mobil
E-mail cím
Egyéb megjegyzés
A programon való részvétel feltétele az alábbi adatkezelési tájékoztató megismerése és elfogadása, valamint a jelentkező kifejezett hozzájárulása nevének, e-mail címének, telefonszámának az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. által történő kezeléséhez.
Kijelentem, hogy kifejezetten hozzájárulok a jelentkezési lapon megadott személyes adataim Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. általi, Adatvédelmi tájékoztató szerinti tárolásához és kezeléséhez, valamint a workshopra vonatkozó kapcsolattartáshoz. A közzétett adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, tartamát megismertem, megértettem és elfogadom. https://aofk.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ *
Az Adatkezelő által szervezett további szakmai eseményekről szóló tájékoztatás céljából létrehozott Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ szakmai hírlevelére feliratkozom (körülbelül havi egy-két hírlevél.)
Clear selection
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. Report Abuse