Jornada teòrico-pràctica per a membres en actiu de la Federació d'ADF
Aquesta jornada va adreçada exclusivament a membres actius de les ADF de l'Anoia.

14 d'Abril del 2018 es realitzarà una jornada teòrico-pràctica de treballs per a voluntaris de les ADF de la Federació Anoia .

Per tal de fer una previsió, demanem una preinscripció obligatòria. Es trucarà personalment a les persones preinscrites.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOM *
COGNOMS *
Nº CARNET VERD *
256/01 (en cas de no tenir escriure un 0)
Nº CARNET GROC *
256/GI/01 (en cas de no tenir escriure un 0)
CARRER *
CÒDIG POSTAL *
POBLACIÓ *
MÒBIL *
Email *
ADF *
CARREC *
Clàusula. INFORMACIÓ sobre tractaments de dades personals de persones interessades en cursos de formació / jornades, les dades de les quals es guardaran com a contactes.
D’acord amb el que disposa l’article 5 i 6 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Contactes, del que és responsable la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de l’Anoia i seran objecte de tractament per gestionar les dades de contacte de la Federació; les  vostres dades no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment si no ho autoritza una llei.  Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos a la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal de l’Anoia, per correu postal a Pl. Sant Miquel, 5, 08700- Igualada o correu electrònic a : incendis@anoia.cat
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy