Ljetni kamp fizike 2024: Prijave
Vrijeme: 19 - 23. august 2024.
Mjesto: Prirodno-matematički fakultet, Sarajevo
Cijena kotizacije: 80 KM (uživo) / 50 KM (online)

Dragi učenici,

Nakon duge pauze i perioda bez kampova fizike, zadovoljstvo nam je pozvati vas ponovo na ljetni kamp fizike. Želja organizatora je pomoći vam na vašem putu u svijet nauke i potaknuti vašu znatiželju. Ako volite prirodne nauke (pogotovo fiziku), pozivamo vas na druženje na kampu fizike! Pored toga, kampovi fizike služe kao odlična priprema, kako za domaća takmičenja (kantonalno, federalno, državno), tako i za međunarodna, poput Evropske i Svjetske olimpijade iz fizike na kojima naši najbolji učenici učestvuju svake godine.

Vaši predavači bit će bivši takmičari iz fizike, olimpijci, uspješni studenti i asistenti, a očekuju vas i gostujuća predavanja nekih od najuspješnijih bh. fizičara svjetskog glasa.

Iako vas očekuje lijepo druženje sa mladim ljudima iz cijele Bosne i Hercegovine koji imaju slične interese, ostavili smo mogućnost online prisustvovanja kampu za one koji neće biti u prilici pridružiti nam se uživo.


Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti priuštiti kotizaciju, molimo vas da to navedete u prostoru ankete predviđenom za to. U skladu sa mogućnostima budžeta, takvi učenici će biti oslobođeni plaćanja (dijela) kotizacije. Vaši odgovori i informacije služit će samo za organizaciju kampa i neće biti dijeljeni izvan kruga organizatora. 
Pored toga, najbolji učenici sa ovogodišnjeg federalnog i državnog takmičenja dobit će popust na cijenu kotizacije i o tome će biti obaviješteni putem maila.

Sve važne informacije naći ćete u dokumentu koji ćete dobiti na mail nakon prijave. Više informacija možete naći na web ili facebook stranici Društva, a za sva pitanja možete nas kontaktirati putem emaila na bih.fizika@gmail.com.

Prijave su otvorene do 03.08.2024 (23:59h).

Radujemo se druženju i učenju sa vama!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Prezime *
Škola *
Grad/Mjesto *
Razred u kojem ćete biti sljedeće školske godine (2024/2025): *
Kako ste saznali za Kamp fizike? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy