Queixes, suggeriments i felicitacions
Benvingut a la bústia de suggeriments de l'Institut Escola del Treball de Barcelona. Envieu els vostres suggeriments o consultes mitjançant aquest formulari:

Per realitzar la comunicació ha d'emplenar les dades que es demanen a continuació i prémer el botó "Envia" ("Submit")·
Dades d'identificació personals de qui formula el suggeriment o queixa
Els camps marcats amb asterisc són imprescindibles per a una bona gestió de les queixes, suggeriments i felicitacions.
Nom *
Cognoms *
DNI /NIF *
Direcció postal *
Indiqui si es tracta d'un carrer, plaça, etc. i el seu nom i número.
Municipi *
Codi postal *
Telèfon *
Adreça de correu electrònic *
Relació amb el centre
Clear selection
Queixa, suggeriment o felicitació
Es tracta de...
Clear selection
Desitja tenir resposta?
Clear selection
Motiu *
Exposeu aqui el motiu de la vostre queixa, suggeriment o felicitació.
Consideracions
La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un o més fitxers gestionats per aquest Institut per a la resolució d'aquesta tramitació. Les dades sol·licitades són necessàries per complir amb l'esmentada finalitat, i per tant complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

El responsable d'aquest fitxer és l'Institut Escola del Treball, amb domicili al carrer Comte d'Urgell, 187 Barcelona (CP: 08036).

L'objectiu d'aquesta bústia és donar resposta a les seves demandes i millorar la qualitat dels serveis de l'Institut. Els resultats es fan servir per a la presa de decisions i la millora de la qualitat dels seus ensenyaments.

Aquest missatge no té repercussions legals ni paralitzarà els terminis establerts legalment per exercir qualsevol recurs, acció o dret que li pugui assistir. Si així ho desitja s'haurà d'adreçar al Registre d'aquest Centre o al Registre del Consorci d'Educació de Barcelona.

Aquestes dades no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de dades de caràcter personal que estableix la Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).

L'usuari pot exercir el seu dret de rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre), sol·licitant-ho personalment, per telèfon, per correu, fax o correu electrònic a les oficines de l'Institut Escola del Treball
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola del Treball de Barcelona. Report Abuse