AROMATIČNO I LJEKOVITO BILJE U ISTRI
U svrhu dobivanja informacija o stanju u uzgoju, sakupljanju, sjemenarstvu/rasadničarstvu, preradi i plasmanu aromatičnog i ljekovitog bilja u Istri s ciljem definiranja potrebnih koraka i mjera koje će doprinijeti unapređenju postojećeg stanja, LAG „Sjeverna Istra“ provodi ovu anonimnu anketu. Prikupljeni podatci će se koristiti isključivo u svrhe analize postojećeg stanja, razrade akcijskog plana budućih istraživanja, edukacije te planiranja projekata iz područja uzgoja, sakupljanja, sjemenarstva/rasadničarstva/oplemenjivanja, prerade te plasmana aromatičnog i ljekovitog bilja u Istri.
Anketa se provodi u sklopu projekta „Aromatika“ koji je sufinanciran sredstvima Istarske županije u sklopu Javnog natječaja za financiranje projekata/programa u području poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede iz sredstava proračuna za 2018. godinu.

Cilj projekta je doprinijeti podizanju svijesti poljoprivrednika, djece, mladih i šire javnosti o koristima ljekovitih i začinskih biljaka i poticati daljnji razvoj ovakvog vida poljoprivrede i time pridonijeti očuvanju biološke raznolikosti.
Ako ste s područja Istarske županije molimo Vas da odvojite 10-ak minuta svog vremena i odgovorite na anonimni anketni upitnik. Vaši se odgovori smatraju tajnima što znači da nitko neće saznati Vaše ime niti dobiti uvid u odgovore.

Molimo Vas da iskreno odgovorite na SVA postavljena pitanja jer samo Vaša potpuna suradnja može jamčiti da će ovo istraživanje biti uspješno provedeno te u skladu s time i društveno korisno i odgovorno.

Hvala na suradnji!

1. Spol: *
2. Dob: *
3. Ukoliko anketni upitnik ispunjavate kao pravna osoba, označite oblik djelovanja:
4. Ukoliko anketni upitnik ispunjavate kao fizička osoba, označite jednu od ponuđenih mogućnosti:
5. Ime grada ili općine u kojoj živite: *
Your answer
6. S koliko m2 poljoprivrednih površina raspolažete? Ukoliko ne raspolažete poljoprivrednom površinom, ovo pitanje možete preskočiti.
Your answer
7. Proizvodite li aromatično i ljekovito bilje? *
8. Ukoliko ste na prethodno pitanje odgovorili s "NE", jeste li zainteresirani za proizvodnju aromatičnog i ljekovitog bilja? (U slučaju da ste na prethodno pitanje odgovorili s „DA“, ne morate odgovarati na ovo pitanje)
9. Ukoliko proizvodite aromatično i ljekovito bilje, na kojim površinama u m2 proizvodite?
Your answer
10. Ukoliko ne proizvodite aromatično i ljekovito bilje a želite započeti s proizvodnjom, na kojim biste površinama u m2 započeli?
Your answer
11. Koju vrstu aromatičnog i ljekovitog bilja uzgajate? (moguće je zaokružiti više odgovora) *
Required
12. Ukoliko ste na prethodno pitanje odgovorili s "Ne uzgajam aromatično i ljekovito bilje" a voljeli biste započeti s uzgojem aromatičnog i ljekovitog bilja, koju vrstu biste počeli uzgajati? (moguće je zaokružiti više odgovora)
13. Koje područje aromatičnog i ljekovitog bilja Vas najviše zanima? (moguće je zaokružiti više odgovora) *
Required
14. Područje aromatičnog i ljekovitog bilja je za mene: *
15. Na koje probleme nailazite u proizvodnji/preradi/plasmanu aromatičnog i ljekovitog bilja? (moguće je zaokružiti više odgovora) *
Required
16. Koje vrste edukacija iz područja aromatičnog i ljekovitog bilja nedostaju? (moguće je zaokružiti više odgovora) *
Required
17. Jeste li zainteresirani za proširenje postojeće proizvodnje aromatičnog i ljekovitog bilja? *
18. Jeste li zainteresirani za preradu aromatičnog i ljekovitog bilja koje sada proizvodite? *
19. Jeste li zainteresirani za proizvodnju i kreiranje novih proizvoda aromatičnog i ljekovitog bilja? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms