Egilgalan - Filmanmälan
Egilgalan är Arcadas filmgala och Mediekulturs egna högtid. I år går den festliga galan av stapeln 7.12.18 i K-13. På galan kan just din film vinna!

Priskategorierna som de anmälda filmerna tävlar i är: bästa dokumentär, bästa ljud, bästa (original) musik, bästa manus, bästa klipp, bästa regi, bästa foto och bästa film. Under galan utses också en Publikens Favorit.

En förhandsjury bestående av erfarna filmskapare går igenom alla anmälda filmer och poängsätter de och därmed utser vilka de nominerade filmerna blir i alla priskategorier för Egilgalan. Väl på Egilgalan kommer en huvudjury utse de vinnande filmerna. Huvudjuryn lanseras närmare galan.

OBS: För att vara med och tävla i de 9 prestigefyllda kategorierna måste din film vara FILARKIVERAD och PRODUCERAD PÅ ARCADA SEDAN DEN SENASTE EGILGALAN December 2017. Om din film inte uppfyller dessa krav, vänligen ta kontakt med oss via vår webbsida så kan vi försöka hitta en lösning.

Anmäl din film senast 8. november kl 23:59

Köp din egna biljett till Egilgalan via länken: https://bailataan.fi/events/577e84f1-a9cf-4ad9-a5d6-f04edc07b3a4

Ditt namn *
Filmens namn *
Jag bekräftar att filmen är arkiverad i filarkivet. *
Filmens längd (minuter och sekunder) *
Eftersom det blir en lång kväll med flera filmvisningar har vi bestämt att ingen film visas längre än 20 minuter. Om filmen är längre än 20 min kommer filmen klippas av vid 00:20:00:00 och en textplansch: se hela filmen på filarkivet kommer synas.
Filmskaparna *
Vem var filmens manusförfattare, regissör, fotograf, klippare, ljuddesigner, musiker och producent?
Filmen blev klar *
Skicka in tre bilder från filmen *
Bilderna kan också vara frames från filmen men bör inte vara Behind the scenes bilder. Bilderna kommer användas på sociala medier i marknadsföringssyfte för Egilgalan eller tryckt i Egils programblad. Filmens namn kommer alltid nämnas vid bilden.
Required
Skicka in filmens plansch (frivillig)
Filmplanscher kommer användas på sociala medier i marknadsföringssyfte för Egilgalan eller i tryckt i Egils programblad. Filmens namn kommer alltid nämnas vid bilden.
Med denna anmälan tillåter jag att filmen får visas på den privata tillställningen Egilgalan 2018 *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms