Prijava na usposabljanje - Mreža mladinskih delavcev

Mreža MaMa v sklopu projekta Mreža mladinskih delavcev, ki je financiran s strani Evropske komisije v okviru programa Erasmus+ skupaj s partnerji iz Švedske (KEKS) in Hrvaške (Mreža mladih Hrvatske) pripravlja sklop štirih usposabljanj. Cilj projekta je sestaviti obsežno vsebino usposabljanja za mladinske delavce. Teme, ki jih usposabljanja zajemajo so teme, za katere menimo, da so osnova mladinskega dela.

Prvo usposabljanje na temo mladinske politike, ki ga bo vodila organizacija KEKS iz Švedske bo potekal med 6. in 10. septembrom v Celjskem mladinskem centru. Udeleženci usposabljanja se bodo spoznali ter razpravljali o definicijah mladinskega dela ter mladinskega delavca ter o obsegu in namenu mladinskega dela v povezavi.

Usposabljanje je primerno za izkušene mladinske delavce_ke, ki želijo nadgraditi svoje znanje ter, ki želijo sodelovati skozi celoten proces projekta in proces vseh štirih usposabljanj.

Za več informacij smo vam na voljo na urban.krevl@mreza-mama.si ter na 030 618 628.
Ime *
Priimek *
Prehrana *
Organizacija *
Tip organizacije *
Telefonska številka *
Elektronska pošta *
Izobrazba *
Leta izkušenj v mladinskem sektorju *
Trenutno delovno mesto *
Moje glavne naloge kot mladinski_ka delavec_ka so *
Glavni izziv mladinskega dela kot sektorja je *
Moj osebni izziv kot mladinski_ka delavec_ka je *
Druge relevantne informacije o meni oziroma moji organizaciji *
Naštejte tri primere pri vašem delu, ki se ne sovpadajo z mojo idejo o mladinskem delu in vaši vlogi kot mladinskem_ki delavcu_ki *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy