Carebro Breinaansturing

  Onderzoek - Uitgaan van mogelijkheden

  Heel erg bedankt dat je ons wilt helpen met dit onderzoek. Bij Carebro Breinaansturing zijn we bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor het aansturen van de computer en van verschillende toepassingen met je brein. Ons voornaamste doel is het ontwikkelen van een betaalbaar en gebruiksvriendelijk systeem voor breinaansturing voor mensen die geheel of gedeeltelijk uitval van hun ledematen hebben. Heb je te maken met volledige of gedeeltelijke uitval van je ledematen en met beperkingen in je omgeving? Dan is breinaansturing misschien een oplossing voor jou. Bovendien zijn jouw persoonlijke behoeften en mening over computers, breinaansturing, zelfontplooiing en mogelijkheden bij ons zeer welkom. Met jouw aandeel in dit onderzoek gaan wij kijken welke ontplooiingsmogelijkheden we voor jou kunnen ontwikkelen met nieuwe technologie├źn. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Carebro Breinaansturing info@carebro.org

  Hulp bij het invullen van de vragenlijst

  Voordat je aan het onderzoek begint, is het zinvol dat je eerst een goed beeld vormt van wat breinaansturing is, welke mensen wij hebben ontmoet en waar wij tegen aanlopen. Daarom vragen we je eerst om de filmpjes en informatie op onze website te bekijken www.carebro.org. Je mag de vragen gerust samen met iemand doorlezen en invullen. Er zijn geen goede of foute antwoorden, wat jij vindt is voor ons belangrijk. Neem rustig de tijd bij het beantwoorden van de vragen. Het invullen duurt ongeveer 20 minuten.

  Gegevens die je verstrekt behandelen wij vertrouwelijk

  Wij vragen vooral jouw persoonlijke mening. Wij vragen je niet om persoonlijke gegevens, tenzij je deze wilt geven. Alle gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld. Alleen de uitkomsten van dit onderzoek worden met anderen gedeeld. De informatie, die je ons geeft in dit onderzoek, gebruiken wij bij verdere ontwikkeling van Carebro Breinaansturing.