Kobushikain karaten peruskurssi 8-14v junioreille
Varaa paikkasi Budoseura Kobushikain kevään 2023 junioreiden karaten peruskurssille!

Kevään 2023 junioreiden peruskurssi alkaa tammikuussa ja opetusta järjestetään kerran viikossa, oletettavasti torstaisin. Kurssi opetetaan Kobushikai Dojolla Olarissa, Sammalkalliontie 5.

Varaa tällä lomakkeella juniorisi paikka kurssilta. Samalla varmistat että saat lisätietoa ja muistutuksen jouluun mennessä kun kurssin päivämäärät varmistuvat. Varaaminen ei ole sitova.

Liikunnallista syksyä!


Kurssista:
Peruskurssin tavoitteena on tarjota juniorille liikunnan iloa ja oppimisen, onnistumisen ja oivaltamisen kokemuksia karaten parissa. Kurssilla opetetaan karaten perustekniikoita - asentoja, lyöntejä, potkuja ja torjuntoja sekä yksin tai parin kanssa tehtäviä tekniikkasarjoja.

Opettajien tavoitteena on varmistaa että karaten harjoittelu lähtee käyntiin mielekkäästi ja turvallisesti. Karaten harjoittelu on turvallisuus- ja perinnesyistä kurinalaista ja kontrolloitua. Kurinalaisen harjoittelun lisäksi erilaiset leikit ovat harjoittelun arkea. "Karateka ei kiusaa" on meille keskeinen ajatus.  

Peruskurssin voi hyvin aloittaa veryttelyhousuilla ja t-paidalla. Seura järjestää kurssin aikana karatepukujen yhteistilauksen. Kurssilaiselta edellytetään normaalia terveyttä ja kykyä keskittyä opetukseen.

Kurssin hinta on 160€. Kurssin hinta sisältää seuran jäsenmaksun kuluvalle vuodelle, opetuksen, "Junioreiden vyökoevaatimukset"-kirjasen, vyökoemaksun ja  keltaisen vyön läpäistyn vyökokeen merkiksi. Kurssia voi kokeilla 2 viikkoa sitoumuksetta.

Noudatamme Espoon kaupungin ja Aluehallintoviraston koronarajoituksia koskevia määräyksiä. Budoseura Kobushikai ei järjestä korvaavia harjoituksia, jos kurssin harjoituskertoja joudutaan vähentämään viranomaismääräysten vuoksi. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään kokonaan, juniorille varmistetaan etuoikeus maksuttomaan pääsyyn seuraavalla kurssille.

Kurssille mahtuu 20 ensimmäistä.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy