Φόρμα δήλωσης συμμετοχής
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ονοματεπώνυμο *
e-mail *
Τηλέφωνο *
Με ενδιαφέρει να παρακολουθήσω το/τα παρακάτω εργαστήριο/α…
Πληροφορίες για κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής για κάθε εργαστήριο είναι 8 ευρώ το άτομο.

Αν κάνετε κάποια προσωπική δουλειά στο F.e.e.l. (ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική γονέων, συμμέτοχή των παιδιών σας σε κάποιο εργαστήριο κτλ), έχετε 50% έκπτωση.

Για να επικυρωθεί η κράτηση θέσεως, χρειάζεται να καταθέσετε το κόστος συμμετοχής (ανάλογα με το πόσα εργαστήρια θα παρακολουθήσετε) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, βάζοντας σαν αιτιολογία την λέξη Online και το ονοματεπώνυμό σας.

ALPHA BANK
Δικαιούχος: Βαρβάρα Στεφανάκου
ΙΒΑΝ: GR3801402820282002002006400

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: Βαρβάρα Στεφανάκου
ΙΒΑΝ: GR8101720410005041079675519

Αφού επιβεβαιώσουμε ότι έχει γίνει η κατάθεση, θα σας στείλουμε μέσω e-mail το Link για την παρακολούθηση της ομιλίας και ορισμένες οδηγίες για την συμμέτοχή σας.

Προσωπικά Δεδομένα
Ο Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: F.e.e.l σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων  στα online εργαστήρια μας. Τα online εργαστήριά βιντεοσκοπούνται , αλλά στην βιντεοσκόπηση φαίνεται μόνο ο/ οι ομιλητής/τες και τα άτομα που θέλουν να κάνουν κάποια προφορική ερώτηση.

Αν θέλετε να διατυπώσετε κάποια απορία αλλά δεν επιθυμείτε να φαίνεστε μπορείτε είτε να την κάνετε γραπτώς ή να κλείσετε την κάμερα την ώρα που μιλάτε.

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων - ονοματεπώνυμο,  e-mail και τηλέφωνο - τα κρατάμε έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι διαδικτυακές συναντήσεις στις οποίες έχουν δηλώσει   συμμετοχή, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί τους.

Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων  διαγράφουμε από το αρχείο μας τα προσωπικά δεδομένα, εκτός αν κάποιος μας έχει ζητήσει να τον συμπεριλάβουμε στη λίστα αποστολής Newsletter του F.e.e.l (δείτε στο τέλος της φόρμας).
Δέσμευση Συμμετεχόντων
 Ως συμμετέχοντες χρειάζεται να δεσμευτείτε ότι:

Θα σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων που θα συμμετέχουν  μαζί με εσάς στο εργαστήριο που θα παρακολουθήσετε.  

Θα σεβαστείτε τη δουλειά που έχουν κάνει οι συντονιστές του/των εργαστηρίου/ων και δεν θα καταγράψετε καμία από τις τηλεδιασκέψεις στις οποίες θα συμμετέχετε  με οποιοδήποτε τρόπο (εικόνα, βίντεο ή ήχο)  και

θα διατηρήσετε εμπιστευτικές τυχόν πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα τρίτων.


Θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι  έχετε διαβάσει τις πληροφορίες για τα προσκοπικά δεδομένα και ότι δεσμεύεστε  να σεβαστείτε τις παραπάνω προτάσεις για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των υπόλοιπων συμμετεχόντων. *
Required
Newsletter
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy