Έρευνα: "Στρατηγικές διαχείρισης και ποιότητας ζωής σε ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη"
Συγκατάθεση για τη διάθεση πληροφοριών.

Aγαπητέ-ή κύριε/κυρία,
Θα θέλαμε τη συμμετοχή σας στην ακόλουθη μελέτη, η οποία έχει ως κύριο σκοπό τη διερεύνηση της ποιότητας ζωής ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και των στρατηγικών διαχείρισης της νόσου.

Η συμμετοχή σας είναι οικειοθελής. Δεν θα πληρωθείτε ούτε θα έχετε άλλα προσωπικά οφέλη από τη συμμετοχή σας στη μελέτη.

Η μελέτη είναι ανώνυμη. Όλες οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για στατιστικούς σκοπούς. Δεν θα κοινοποιηθούν πουθενά δεδομένα που να υποδεικνύουν την ταυτότητά σας.

Θα ζητηθεί μονάχα το e-mail σας για να επικυρωθεί η πληροφορημένη συγκατάθεσή σας για τη συμμετοχή σας σε αυτή τη έρευνα και να αποφευχθεί η διπλή συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Παρακαλώ, εφόσον είστε άνω των 18 ετών και πάσχετε ο ίδιος από κάποια μορφή Σακχαρώδους Διαβήτης, όπως Διαβήτης τύπου 1, Διαβήτης τύπου 2, Διαβήτης τύπου mody και Διαβήτης τύπου Lada, συνεχίστε στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Χρόνος συμπλήρωσης 6 με 8 λεπτά.


Υπεύθυνος έρευνας: Μπενιουδάκης Εμμανουήλ, Ψυχολόγος, Γενικό Νοσοκομείο Χανίων,
e-mail: manolis2668@hotmail.gr

* το e-mail που συμπληρώνετε παρακάτω, αποτελεί στοιχείο ενημερωμένης συγκατάθεσης (ότι συμφωνείτε να συμμετάσχετε), μπορείτε να μη βάλετε και το πραγματικό σας e-mail. !ΔΕ θα δημοσιευτεί ούτε θα χρησιμοποιηθεί κανένα προσωπικό σας στοιχείο!


Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy