INREGISTRARE CONFERINTA

Noua lege a Educației aduce modificări importante, printre care se numără și introducerea învățământului dual în sistem universitar. Încă există multe întrebări privind modul de a pune în aplicare aceasta lege și cum poate avea loc tranziția educației profesionale către un sistem dual.

 Pe 29 noiembrie 2022 ora 13:00 va avea loc in Bucuresti, Conferința – workshop E - DUAL – S6 STRATEGIE ȘI PARTENERIAT, care va aborda o serie de teme de interes pentru învățământul dual: asigurarea continuității formării educaționale pentru elevii înscriși în sistemul dual, comunicarea și cooperarea între cei implicați în special unitățile de învățământ, operatori economici și unitățile administrativ-teritoriale, dezvoltarea centrelor de formare a personalului didactic atât din punct de vedere teoretic cât și practic, centrarea dezvoltării calificărilor profesionale în funcție de nevoile operatorilor economici, strategii de promovare și popularizare a învățământului dual, dar și alte teme interesante.

La nivelul sectorului 6, sa dezvoltam un model educațional dual de succes, bazat pe o colaborare foarte bună între Municipalitate, Inspectoratul Școlar și mediul de afaceri din sector. Este important să analizăm acest model precum și alte modele de succes naționale, pentru a dezvolta obiective ambițioase care să răspundă și mai bine nevoilor beneficiarilor și angajatorilor implicați în acest sistem.

Vă așteptăm cu drag!


Completarea acestui formular de inregistrare reprezinta acordul dvs. pentru procesarea datelor de catre FNAP, conform directivelor europene.  Prezentul formular tine loc de Contract intre parti.
FNAP isi rezerva dreptul de a modifica programul si intervalul orar in functie de programul lectorilor.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
E-DUAL-S6 - STRATEGIE ȘI PARTENERIAT *
Captionless Image
Required
NUME *
Institutia *
Date contact/ Tel *
E-mail *
ACORD *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy