Intresseanmälan ledare GAIS Akademi
GAIS erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för dig som har intresse av att leda ungdomar som älskar att spela fotboll. Som ledare i GAIS befinner du dig på GAIS-gården i nära kontakt med föreningens övriga lag, från de yngsta åldrarna upp till vårt representationslag. Det här ger föreningens spelare och ledare en unik förutsättning att mötas och utbyta erfarenheter mellan både spelare och ledare i olika åldersgrupper.

GAIS strävar efter att ge våra unga spelare optimala möjligheter till utveckling vilket givetvis innebär varierande träningsmetodik beroende på om laget som tränas är P10 eller vårt U19. I det här arbetet ges du stöd för att vidareutveckla både dig själv och de spelare du tränar. Tidigare erfarenhet av en viss åldersgrupp är meriterande då vi tror att man kan specialisera sig på att utveckla spelare och lag som befinner sig i olika biologisk och fotbollsmässig mognad. Viktigast för dig som ledare är dock att du kan se och leda människan bakom spelaren, då GAIS har som ambition att de spelare som befinner sig i vår akademi har goda beteenden och utvecklas till goda samhällsmedborgare. Det tror vi dessutom går hand i hand med utvecklingen som fotbollsspelare.

Kanske vill du inte bli tränare, men hjälpa till på andra sätt för att bidra till vår förening och våra ungdomars utveckling? Du är mer än välkommen att fylla i anmälan och beskriv då gärna på vilket sätt du skulle vilja hjälpa till.
Personuppgifter
Namn *
Your answer
Födelseår *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer och ort *
Your answer
Telefon *
Your answer
E-mail *
Your answer
Vilken eller vilka åldersgrupper är du intresserad av att leda? *
Required
Vilken eller vilka roller är du intresserad av? *
Required
Om du är intresserad av annan roll, vänligen beskriv:
Your answer
Vilka tränarutbildningar via förbund har du slutfört?
Your answer
Vilka uppdrag har du haft under de senaste fem åren?
Your answer
Har du några referenser?
Your answer
En viktig del för vår verksamhet är ideella insatser i både ledar- och andra funktioner. Kan du tänka dig att ställa upp ideellt?
Annan relevant utbildning eller övriga upplysningar?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy