Hae mukaan Baume & Mercier Pass-Aroundiin!
Vuosi sitten järjestimme yhdessä Salkarin kanssa Kelloharrastajien ensimmäisen Pass-Aroundin – nyt tämä menestyksekäs konsepti saa upeaa jatkoa! Vuoden 2019 ROUNDISSA on mukana sveitsiläinen huippuvalmistaja Baume & Mercier, joka kohahdutti kellomaailmaa isosti vuonna 2018 Baselworldissa täysin uuuden Baumatic koneiston julkistuksen myötä. Kysessä on todelllakin yksi mielenkiintoisimmista julkistuksista alle 5000 euron hintaluokan kelloissa moneen vuoteen. Vuoden 2019 Pass-Around kello on siten upea Baume & Mercier Clifton Baumatic!

Haku on auki 10.2. asti. Mikäli kiinnostuneita on enemmän kuin 10, niin osallistuajat arvotaan hakijoiden kesken.

Pass-Aroundissa 10 henkilöä saavat vuorotellen käyttöönsä Baume & Mercier Clifton Baumatic -kellon viikoksi. Osallistuja postittaa viikon päätteeksi kellon seuraavalle, eli kello kiertää harrastajalta harrastajalle. Kukin käyttäjä saa siis tutustua kelloon viikon ajan. Samalla osallistuja sitoutuu tekemään kellosta kolme (3) kuvallista postausta Kelloharrastajat -ryhmään ja jakamaan näissä kaunistelemattomia ja sensuroimattomia ajatuksiaan kellosta. Kun kierros on päättynyt, järjestetään äänestys parhaasta Pass-Aroundin aikana kellosta otetusta kuvasta. Äänestyksen voittaja voitaa kellon omakseen. Välissä kello kiillotetaan ja tarkistetaan kellosepän toimesta. Kellon arvo on 3125€.

Pass-Aroundia koordinoivat virallinen maahantuoja Salkari ja Kelloharrastajat. Osallistuminen edellyttää 18-vuoden ikää ja asuinpaikkaa Suomessa. Osallistuja luovuttaa myös oikeuden uudelleen julkaista Pass-Aroundia varten otettuja kuvia projektin tiedottamiseen ja markkinointiin liittyviin tarkoituksiin.

Kello luovutetaan voittajalle 18.5. Watch Show Finland -tapahtumassa Helsingissä.

Email address *
Nimi *
Your answer
Puhelin *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postitoimipaikka ja postinumero *
Your answer
Oletko vähintään 18 vuotias? *
Minulle voi lähtettää myös sähköpostitse infoa tulevista projekteista *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service