Jaaropgave grondwateronttrekkingen 2018
Dit digitale registratieformulier geldt tevens als aangiftebiljet provinciale grondwaterheffing en is van toepassing op iedereen die voor het jaar 2018 een vergunning heeft voor het onttrekken van grondwater. Om oneigenlijk gebruik tegen te gaan wordt u gevraagd uw vergunningnummer op te geven en het kenmerk van de ontvangen brief. Het kenmerk van de ontvangen brief staat bovenaan op de ontvangen brief vermeld, uw vergunningnummer vindt u op het aan u toegezonden registratieformulier.

Op het aan u toegezonden registratieformulier staan ook uw gegevens vermeld zoals deze op dit moment bij ons geregistreerd staan. Onjuiste en/of ontbrekende gegevens graag corrigeren en/of aanvullen via dit digitale registratieformulier en/of door een e-mail te sturen naar vergunningen@waterschaplimburg.nl. Ditzelfde e-mailadres kunt u ook gebruiken voor overige wijzigingen, bijlagen en eventuele opmerkingen.

Indien u over meerdere vergunningen beschikt dient u de hieronder gevraagde gegevens per vergunning aan te leveren. Na verzending van de hieronder in te voeren gegevens kunt u dit digitale formulier opnieuw invullen en verzenden (eens per vergunning). Het aantal inzendingen komt uiteindelijk overeen met het aantal vergunningen.

Email address *
Kenmerk van onze brief *
De 3 cijfers vermeld op de brief achter documentnr. "2019-D15128/___"
Your answer
Uw vergunningnummer *
Uw vergunningnummer dat op het toegezonden registratieformulier vermeld staat.
Your answer
Digitale uitnodiging
Op welke wijze wenst u uw uitnodiging voor de jaaropgave te ontvangen?
Opmerking of wijziging *
Zijn er wijzigingen of heeft u een opmerking?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service