Anmälan Påskläger 2018
Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
E-post *
Your answer
Telefon (mobil) *
Your answer
Anhörig telefon (mobil) *
Your answer
Födelsedatum *
(OBS Rekommenderad åldersgräns är 16 år. För yngre deltagare ser vi gärna att en äldre person följer med som ansvarar för den yngre)
MM
/
DD
/
YYYY
Matallergier
Your answer
Sjukdom
Har du någon sjukdom som vi bör känna till?
Your answer
Har du barn med dig på lägret? Hur många och vilken ålder?
Barn 0-5 år är gratis. Barn 6-12 år kostar 300 kr för hela lägret.
Your answer
Jag väljer följande paket *
OBS - priserna kommer att höjas med 100 kr efter den 11:e mars och med 200 kr om du betalar först när du kommer till lägret (undantag för detta görs för personer från andra länder än Sverige - de kan betala med kort på plats utan extra kostnad). Mer information om hur du gör inbetalningen kommer efter du fyllt i hela formuläret
Om du valt första-gångs-rabatten, vem har du bjudit in?
(Om du själv är förstagångsdeltagere skriv "min första gång", annars skriver du namnet på den förstagångsdeltagare som du tagit med dig / inbjudit)
Your answer
Intresseförfrågan Tärnaby/Hemavan *
Vi kommer eventuellt att åka en dag till Tärnaby/Hemavan under lägret. Men vi vill kolla om det finns tillräckligt med intresse för det. Där finns möjlighet att åka längdskidor på fina spår eller att åka slalom/snowboard i backarna (OBS, liftkort bekostar man själv i sådana fall).
Ankomstdag *
Om du inte ännu vet dag och tid för ankomst/avfärd skriv "Vet ej". Du kommer då att få ett mejl strax innan påsklägret börjar som frågar efter när du kommer och när du far, och vi är mycket tacksamma om du ser till att svara på detta mejl.
Your answer
Ankomsttid
Behöver inte vara exakt - vad vi vill veta är om du kommer att kunna vara med på dagsaktivitererna den dag du kommer (vilket du kommer att kunna vara om du anländer kl 09:00 eller tidigare). Lägret börjar alltså på onsdag kväll den 28/3 ca kl. 17:00 med kvällsmat.
Time
:
Avresedag *
Your answer
Avresetid
Behöver inte vara exakt - vad vi vill veta är om du kommer att kunna vara med på dagsaktivitererna den dag du åker (när dagsaktiviteterna avslutas varierar lite beroende på dag - om du vill veta mer fråga gärna i evenemangets facebookgrupp). Det sista som händer på lägret är frukost och andakt på måndag morgon den 2/4.
Time
:
Planerar du att köra bil till påsklägret och kan tänka dig att ta med andra lägerdeltagare?
Skriv varifrån du åker eller planerad resväg samt hur många personer du har plats för. OBS! att svara på detta är inget bindande från din eller vår sida utan du ger bara tillåtelse att vi lämnar dina kontaktuppgifter till intresserade. Du gör upp alla praktiska detaljer med dem som ev kontaktar dig. Annonsera gärna själv på påsklägrets facebookgrupp också.
Your answer
Söker du sittplats i bil till påsklägret?
Skriv varifrån du vill åka och hur många ni är som letar plats. OBS! att svara på detta är inget bindande från din eller vår sida utan vi kommer endast att ge dig kontaktuppgifter till en passande om vi ser det ( vi kan inte garantera att vi hinner göra matchningar). Du gör upp alla praktiska detaljer själv med den du kontaktar. Vi tar inget ansvar för resan till eller från lägret. Annonsera gärna själv på påsklägrets facebookgrupp också.
Your answer
Är det ok att vi visar eventuella bilder och film av dig på facebook, youtube och påsklägrets hemsida mm? *
Vill du hjälpa till med musiken under lägret?
Önskemål om skoterturer *
Kommentarer
Om du har en fråga eller önskar förtydliga eller meddela oss något så kan du göra det här.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy