True Stories Told Live
Hoi! Te gek dat je graag je verhaal zou willen delen tijdens True Stories Told Live. Een intiem podium voor waargebeurde verhalen.  

Heb jij een mooi verhaal te vertellen en zou je graag meer willen leren over storytelling? Dan is dit podium voor jou! Voor deelname is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met spreken in het openbaar, want je wordt vooraf door mij gecoacht in storytelling.

Hieronder kun je jezelf aanmelden voor deelname en zodra er een nieuwe datum bekend is, neem ik contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhalen mogen gaan over uiteenlopende thema's (mits ik voor de editie niet met een vast thema werk). Denk aan relaties, werk, liefde, rouw en alle uiteenlopende aspecten van het leven. Het gaat om een snapshot uit je leven wat je graag zou willen delen, omdat het voor jou belangrijk is geweest. Het verhaal mag tussen de vijf en tien minuten lang zijn. Voor aanmelding hoef je je verhaal nog niet helemaal helder te hebben, dit volgt wel tijdens het coachen :)

Er zitten kosten verbonden aan deelname voor het coachen, de organisatie, eten, drinken en beeldmateriaal. Hierover meer tijdens bevestiging van deelname per mail.

Ik ben benieuwd naar je verhaal, vertel me hieronder meer.

Hopelijk tot snel!

Liefs Jantien

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Omschrijf hier kort wat jouw drijfveer is om je verhaal te delen en welk thema je verhaal heeft. *
Dit podium is voor jou!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy