PoNoVo ry Jäsenrekisteri kaudelle 2019-2020
PoNoVon jokainen jäsen (alaikäisillä huoltaja) täyttää tämän lomakkeen. Syötä jäsenen tiedot ja syötä tarvittaessa junioripelaajan huoltajien tiedot. Saat vastauksista yhteenvedon sähköpostiisi.

Jäsenrekisteri kerätään yhdistyslain mukaisesti. Pääasiassa henkilötietoja kerätään mahdollisimman vähän, erityisruokavaliotieto kysytään, jotta joukkueenjohtajien ei tarvitse erikseen kysyä tietoa jäseniltään. Tähän vastaaminen on vapaaehtoista. Huoltajien tietojen antaminen on myös vapaaehtoista, mutta se helpottaa huomattavasti joukkueiden toimihenkilöiden työtä ja yhteydenpitoa.

Jäsenreki­steritietoihin pääsee käsiksi PoNoVo ryn hallitus. Jäsenen rekisteritiedot jaetaan PoNoVo ryn sisällä aina kyseisen joukkueen toimihenkilöille. PoNoVo ry ei luovuta jäsenrekisterin tietoja ilman henkilön lupaa ulkopuolisille tahoille, paitsi tietoja siirretään tarvittavin osin Salibandyliitolle (esimerkiksi joukkuiden kokoonpanojen ilmoittamiset Salibandyliiton sähköiseen järjestelmään).

Henkilötietoja käsitellään PoNoVo ryn ja jäseneksi rekisteröityneen välisen sopimuksen täytäntöönpanemisek­si sekä soveltuvin osin jäseneksi rekisteröityneen antaman suostumuksen perusteella seuran nettisivuilla ja kausijulkaisussa, ilmoittautumisten (esimerkiksi Salibandyliitto), yhteydenottojen, sisäisen viestinnän ja palvelujen tarjoamiseksi sekä mahdollisten muiden jäseneksi rekisteröityneen asioiden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä ja mahdollistamiseksi.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen kauden 2019-2020 ja myös tarvittaessa kauden 2020-2021 toiminnan aloittamisen järjestämiseksi. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.

Jäseneksi rekistöityneellä on oikeus pyytää PoNoVo ryltä nähdä häntä itseään koskevat tiedot sekä oikeus pyytää kyseisten tietojen oikaisemista virheellisten tietojen osalta tai tietojen poistamista jäsenrekisteristä. Pyynnöt tietojen näkemiseksi ja niiden oikaisemiseksi tehdään kirjallisesti PoNoVo ryn hallitukselle. Jäsentietojen poistaminen rekisteristä katsotaan jäsenyyden purkamiseksi.
Email address *
Pelaajan tiedot
Anna tähän pelaajan tiedot, voit myös käydä muuttamassa tietoja myöhemmin.
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Your answer
Saako perustiedot (nimi) olla www-sivuilla, somessa ja kausijulkaisussa? *
Saako jäsenen valokuva olla www-sivuilla, somessa ja kausijulkaisussa? *
Joukkue, valitse useampi jos näin *
Required
Tehtävä joukkueessa, valitse useampi jos näin
Pelaajanumero (jos on)
Your answer
Lähiosoite (esim. Pontuksentie 100) *
Your answer
Postiosoite (esim. 53920 Lappeenranta) *
Your answer
Pelaajan puhelinnumero
Your answer
Onko voimassa oleva vakuutus? *
Required
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Pituus (asusteita varten)
Your answer
Kengän koko
Your answer
Erityisruokavaliot
Your answer
HUOM. JUNIOREIDEN VALMENTAJAT: PoNoVo ry edellyttää kaikilta juniorivalmentajilta rikostaustaotteen. Olen tietoinen, mikä on rikostaustaote ja hyväksyn, että PoNoVo ry tilaa sen puolestani.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy